Elektroniktekniker

Aalborg Universitet, Institut for Elektroniske Systemer søger en fuldtids elektroniktekniker eller elektronikmekaniker til udvikling af udstyr til både forskning og undervisning, samt daglig drift af laboratorier. Stillingen er til besættelse 01.10.2017 eller snarest herefter.

Stillingsbeskrivelse

Du vil blive tilknyttet vores tekniker support team, der lige nu består af en elektroniktekniker og en industritekniker. Teamet varetager primært opgaver i forbindelse med instituttets sektion for Automation & Control, og dertil hørende laboratorier. I laboratorierne arbejdes blandt andet med droner, selvkørende biler, robotter og satellitter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Udvikling og vedligehold af udstyr til forsknings- og undervisningslaboratorier.
  • Assistere studerende og ansatte med opstillinger.
  • Daglig drift af laboratorier.
  • Tekniker support i forbindelse med flyvning og vedligehold af droner.
I forbindelse med udvikling og fremstilling af laboratorieudstyr, arbejdes med:
  • Kredsløbsdesign - analoge sensorer og digitale styrekredsløb.
  • PCB design, elektronikmontage og test.
  • Integration af elektronisk udstyr og testopstillinger.
  • Indlejrede systemer.
  • Programmering, både lav- og højniveau.
  • Design af mekaniske systemer.
Vi kan tilbyde en spændende og fleksibel arbejdsplads med masser af udfordringer og alsidighed, afslappet omgangsform hvor der lægges stor vægt på trivslen.

Kvalifikationskrav:
Udover de faglige kvalifikationer, vil der blive lagt vægt på praktisk erfaring fra nuværende eller tidligere beskæftigelse.
Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og kan tage initiativ til problemløsninger samt at du er omhyggelig, opfindsom og fleksibel.
Du har gode samarbejdsevner og er udadvendt, og da en del af vores medarbejdere og studerende er udlændinge forgår meget af kommunikationen på engelsk.
Du er faglig alsidig og har interesse for at følge med i den teknologiske udvikling.
Det vil være en fordel, at du har kørekort.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Kim Olesen, tlf: 9940 8648 eller Simon Jensen 9940 8730.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for håndværkere. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer

917917

Ansøgningsfrist

Tue Aug 01 00:00:00 CEST 2017

Søg stillingen online

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.