Akademisk medarbejder (AUB)

Ved Aalborg Universitetsbibliotek på Aalborg Universitet er et vikariat til akademiker med interesse for forskningsregistrering og forskningsformidling ledig til besættelse fra 1. september 2017 til den 28. februar 2018. Stillingen er med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Stillingsbeskrivelse

Aalborg Universitetsbibliotek søger en vikar til VBN-redaktionen, der kan bidrage til arbejdet omkring kvalitetssikring og formidling af universitetets vidensproduktion.

Stillingen
På VBN-redaktionen arbejder vi med forskningsregistrering, forskningsformidling og forskningsanalyse ved Aalborg Universitet. VBN-redaktionens kerneopgaver er således dataopsamling, kvalitetssikring samt udarbejdelse af statistik- og analyseopgaver til brug for forskere, forskningsledelse samt forskningsadministration. Helt centralt er også formidlingen af universitets forskningsaktiviteter gennem Aalborg Universitets forskningsportal: www.vbn.aau.dk. Aalborg Universitet anvender Pure som forskningsadministrationssystem, og VBN-redaktionens arbejde er centreret om dette system.

Vikariatet på VBN-redaktionen adresserer følgende:

  • præsentation af ny funktionalitet samt nye indsatser for universitetets ansatte

    • ORCID, Pure’s CV-funktionalitet, aktivitetsregistrering, GoogleID mv.

  • support og undervisning i anvendelsen af VBN

  • deltagelse i formidlingsarbejdet af universitetets vidensproduktion

  • kommunikationsstrategisk arbejde omkring VBN-redaktionens virke

  • registrering og kvalitetssikring af data

Om dig
Du har en relevant akademisk baggrund, og forventes at have en interesse for fagfeltet omkring forskningsregistrering, -formidling, og –analyse.

Du er en god kommunikator, og kan lide at undervise i større eller mindre forsamlinger, og er ikke bleg for at tage initiativer til dialog. Du bliver en del af et team, der arbejder selvstændigt med opgaverne, og du skal kunne lide at blive udfordret både fagligt og personligt.

Kendskab til universitetsverdenen er en fordel.

Din nye arbejdsplads
VBN-redaktionen er et kontor der pt. består af 6 engagerede kolleger, der indgår med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. På Aalborg Universitetsbibliotek er forskningsregistrering og forskningsformidling et prioriteret indsatsområde, som vi vil tilbyde dig at tage aktiv del i udviklingen af.

Du ansættes på Aalborg Universitetsbibliotek, og får således 60 kolleger. Vi har fleksibel arbejdstid og mulighed for at arbejde hjemmefra efter nærmere aftale. Vil du vide mere om stillingen, så kontakt leder af VBN-redaktionen, Nils Thidemann på telefonnummer 9940 9399 / 3053 2879 eller e-mail nt@aub.aau.dk.

Ansættelsessamtaler afholdes den 9. august.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning eletronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer

918623

Ansøgningsfrist

03/08/2017

Søg stillingen online

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.