P21802 Postdoc i systematisk arbejdsmiljøledelse

 På Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Institut for Materialer og Produktion, Sektionen for Bæredygtig Produktion i København er en stilling som postdoc i systematisk arbejdsmiljøledelse ledig fra 1.februar 2018 eller snarest derefter. Stillingen er i et projekt og udløber 31. august 2020 Institut for Materiale og Produktion har et omfattende forsknings- og undervisningsområde på Aalborg Universitet. Det er instituttets mission at møde fremtidens krav til produktionssystemer ved forskning og innovation indenfor hele værdikæden fra basal materiale forståelse, mekaniske konstruktioner, industriel produktion og ledelse. Instituttet har særdeles stærke, internationale og innovative forskningsgrupper, der dækker alt fra grundforskning til strategisk og applied forskning. Som ansat på instituttet vil du blive en del af et international forskningsmiljø, hvor fokus er på innovation, vidensdeling/bygning og interdiciplinær samarbejde.

Stillingsbeskrivelse

Hovedopgaven bliver at gennemføre et projekt om undersøgelse af effekter af certificeret arbejdsmiljøledelse samt mekanismer som kan føre til disse effekter. Derudover vil stillingen omfatte undervisning på sektionens uddannelser indenfor M.Sc i Operations and Innovation Management, B.Sc.Eng. i Manufacturing and Operations Engineering og M.Sc.Eng. i Operations and Management Engineering

Yderligere information: Professor Peter Hasle, tlf. 9940 3008 eller hasle@business.aau.dk.

Kvalifikations krav

Stillingen som postdoc kræver videnskabelige kvalifikationer på PhD-niveau eller tilsvarende. Stillingen kræver at ansøgeren kan demonstrere original videnskabelig produktion på et internationalt niveau samt relevante undervisningskvalifikationer.

Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • En motiveret tekst som beskriver begrundelserne for ansøgningen, kvalifikationerne i til at varetage stillingen samt perspektiver for stillingen.
  • Et opdateret CV.
  • Kopier af relevant eksamensbeviser (kandidat og PhD)
  • Undervisningskvalifikationer beskrevet i et undervisningsportfolio. Hvis det ikke er vedlagt, skal årsagen forklares.
  • Formidlingserfaringer, inkl. deltagelse i udvalg og kommitteer, organisationer og lignende.
  • Yderligere relevante kvalifikationer for stillingen
  • Referencer og anbefalinger.
  • Personlige data.

Ansøgningen kan kun indleveres elektronisk ved anvendelse af ’ansøg online’ nedenfor.

Et bedømmelsesudvalg vil vurdere alle kandidater.

For yderligere information om ansøgningsproceduren kontakt Lisbeth Palmelund på est-ef-hr@adm.aau.dk eller tlf. 9940 7553

Information vedrørende retningslinjer, relevante ministerielle bekendtgørelser, undervisnings portfolio mv. kan ses her.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til Ansættelsesbekendtgørelse nr. 242 af 13. marts 2012 samt Finansministeriets gældende Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter. Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten.

Stillingsnummer

P21802

Ansøgningsfrist

Fri Jan 19 00:00:00 CET 2018

Søg stillingen online

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.