Sprogkonsulent til oversættelsesopgaver

Aalborg Universitets centrale kommunikationsafdeling søger en sprogkonsulent med engelskkompetencer til at løse oversættelsesopgaver. Der er tale om et barselsvikariat på 12 måneder. Stillingen er til besættelse fra den 1. august 2018 eller snarest muligt derefter.

Stillingsbeskrivelse


Hvem søger vi?

Du er cand.mag., cand.ling.merc., cand.interpret. i engelsk eller lignende og har professionel erfaring med at løse oversættelsesopgaver fra dansk til engelsk og omvendt. Dine opgaver dækker primært oversættelse af

  • regler, retningslinjer og vejledninger
  • tekster til vores intranet AAU Inside
  • tekster til vores hovedhjemmeside www.aau.dk
  • mails fra ledelsen, HR, m.fl. til AAU’s medarbejdere
  • tekster til diverse publikationer
Derudover dækker opgaverne også sprogrevision/korrektur samt terminologiarbejde. Vi forventer naturligvis, at du er god til at arbejde selvstændigt og at samarbejde. Du vil indgå i et tæt samarbejde med en kollega, der også løser oversættelsesopgaver. I forbindelse med løsningen af dine opgaver er det afgørende, at du har en dialog med opdragsgiveren om oversættelsen – dens målgruppe, formål, kanal, mm. Vi løser primært oversættelsesopgaver for ledelsen og enheder under vores Fælles Service-område. Erfaring med CAT-værktøjer er en fordel.

Afdelingen

AAU Kommunikation løser en række strategisk betydningsfulde opgaver: Skrivning af taler og indlæg, udvikling og kvalitetssikring af universitetets hjemmeside, redaktion af vores medarbejdernet, koordination af større events, sociale medier, PR og presse, publikationer, markedsføring, visuel identitet, grafiske opgaver, understøtning af den kommunikative udrulning af AAU’s strategi Viden for Verden, engelsksproglig kommunikation mm.

I afdelingen sætter vi pris på dialog, sammenhold, anerkendelse, humor og et fællesskab omkring den overordnede kommunikationsopgave på AAU. Hver tager stort ansvar for egne opgaver, og alle er optagede af, at vi som afdeling leverer kommunikationsprodukter, vi kan stå ved.

Arbejdsstedet er Aalborg.

Kort om AAU

AAU er et fremadskuende universitet, der skaber værdi i samfundet, som beskrevet i strategien Viden for Verden. AAU’s særkender er problemorientering, samarbejde, engagement og forandring. AAU’s studerende er de hurtigste i Danmark til at gennemføre deres kandidatuddannelser. Universitetets campusser ligger i Aalborg, Esbjerg og København. AAU samarbejder proaktivt med erhvervslivet og dets studerende udfører projekter sammen med virksomheder. Alle AAU’s uddannelser er bygget op omkring den såkaldte problembaserede læringsmodel (PBL). På AAU prioriterer vi at omsætte viden til innovation meget højt.

Kontakt

Kommunikationschef Bo T. Andersen: 2071 2110 / bta@adm.aau.dk eller sprogkonsulent Louise Hartmann 9940 8416 / hartmann@adm.aau.dk


Det formelle

Send din ansøgning senest d. 2. juli 2018. Samtaler afholdes d. 5. og 6. juli 2018 i Aalborg.

Bliver du indkaldt til samtale vil vi i den forbindelse bede dig om at løse en mindre oversættelsesopgave. Du skal medbringe besvarelsen til samtalen. 

Løn og ansættelsesvilkår


Der er tale om en fuldtidsstilling indplaceret som AC-fuldmægtig med rådighedstillæg i henhold til overenskomst for Akademikere i staten, eller inden for statens OAO-fællesoverenskomsten. eller anden relevant overenskomst. Der er mulighed for forhandling af tillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Stillingsnummer

982447

Ansøgningsfrist

Mon Jul 02 00:00:00 CEST 2018

Søg stillingen online

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.