Jurist til Rektorsekretariatet ved Aalborg Universitet

Rektorsekretariatet på Aalborg Universitet søger en erfaren jurist til en spændende stilling med en bred vifte af juridiske og ledelsesunderstøttende opgaver.

Stillingsbeskrivelse

Vi søger en jurist til Rektorsekretariatet til rådgivning og sagsbehandling inden for styrelseslovgivning, forvaltningsret og andre juridiske områder. Stillingen har reference til sekretariatschefen, og du vil indgå i et tæt samarbejde med en anden jurist, men kommer også til at arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere i Rektorsekretariatet og med kollegaer i andre dele af administrationen. Der er tale om en fuldtidsstilling, med start den 1. februar 2019, eller snarest muligt herefter.

Der er tale om en generaliststilling, hvor hovedopgaverne blandt andet vil være:

 • Sekretariatsbetjening af Praksisudvalget AAU, herunder forberedelse og ekspedition af sager om tvivlsom forskningspraksis samt løbende kontakt med Nævnet for Videnskabelig Uredelighed. Dette arbejde sker i tæt samarbejde med formanden for Praksisudvalget AAU, professor Anders Ørgaard
 • Behandling af konkrete juridiske sager, herunder høringer, aktindsigt mv.
 • Understøtte, rådgive og samarbejde med organisationen i komplicerede sager og diverse juridiske problemstillinger
 • Opgaver inden for styrelseslovgivning, forvaltningsret, formueret mv.
 • Generel ledelsesstøtte til Aalborg Universitets øverste ledelse, herunder korrespondance med interne og eksterne samarbejdspartnere, udarbejdelse af oplæg, sagsforberedende arbejde for direktion mv.
 • Fortolkning af eksisterende rammer og retningslinjer samt udvikling af nye
 • Sekretariatsbetjening af udvalg, fonde mv.

 Dine kvalifikationer:

 • Uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • Kendskab til offentlig ret, herunder almindelig forvaltningsret
 • Erfaring med sagsforberedelse og udarbejdelse af beslutningsoplæg
 • Evne til at prioritere i forbindelse med korte deadlines og mange opgavestillere
 • Evne til at bevare overblikket under pres
 • Gode formuleringsevner, mundtligt såvel som skriftligt

Erfaring fra et universitet eller lignende politisk styret organisation vil blive vægtet meget højt, lige som evnen til at formidle til ikke-jurister er altafgørende.

 Stillingen kræver, at du formår at håndtere komplekse sager og klare en hverdag med fart på. Du skal have fokus på at finde løsninger, og du skal have lyst og evne til kontinuert at kunne sætte dig ind i nye fagområder. Vi kan til gengæld tilbyde dig en stilling med en bred kontaktflade internt og eksternt i et ungt, dynamisk og professionelt team, hvor samarbejde og sparring er centralt.

Om Rektorsekretariatet

Rektorsekretariatet består af 19 medarbejdere, der løser en lang række forskellige opgaver inden for bl.a. strategi, ledelsesstøtte og public affairs.

 Vi har et enestående kollegaskab med et tæt samarbejde i sekretariatet, der er præget af et uhøjtideligt, men professionelt miljø og et fælles mål om høj kvalitet og god service over for ledelsen og samarbejdspartnere både eksterne og internt i organisationen. Enheden samarbejder meget tæt med såvel eksterne samarbejdspartnere som kollegaer i resten af organisationen.

Yderligere information

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Ulla Gjørling (9940 3205, ug@adm.aau.dk) eller souschef Lise Thorup-Pedersen (9940 8089, ltp@adm.aau.dk). 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1018327

Ansøgningsfrist

Sun Dec 30 00:00:00 CET 2018

Søg stillingen online

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.