AAU logo

Ledige stillinger

8 kontorelever søges til Aalborg Universitet

Vil du lære, udfordres og have medansvar? Så bliv kontorelev på Aalborg Universitet. Brænder du for at arbejde på kontor og kan du lide at lære, men samtidig også at få ansvar og medindflydelse? Så skulle du blive kontorelev på Aalborg Universitet. Universitetet søger 8 kontorelever til ansættelse pr. 15. august 2019.  

Stillingsbeskrivelse

Under din uddannelse som kontorelev vil du få en spændende og ikke mindst alsidig hverdag med mange afvekslende opgaver og udfordringer. Du vil med andre ord ikke komme til at kede dig. Samtidig vil du få et unikt indblik i en international arbejdsplads og i organisationen på Aalborg Universitet og lære de forskellige arbejdsgange- og rutiner at kende.

Vores nye elever ansættes på ét af nedennævnte institutter eller afdelinger. Du vil her blive introduceret til en lang række arbejdsområder samt få mulighed for at arbejde i dybden med enkelte områder. Vi forsøger altid at sørge for, at du i 2-4 måneder har arbejdsplads på et andet institut eller afdeling end dén, hvor du er ansat i din elevtid. Herved får du et endnu bedre og bredere indblik i, hvordan AAU som helhed og organisation fungerer.

Har du lyst til at læse mere om ansættelsesstederne kan du finde det her:

Institut for Kommunikation (3 stillinger) - http://www.kommunikation.aau.dk/

Institut for Materialer og Produktion (1 stilling) – https://www.mp.aau.dk/

Institut for Arkitektur og Medieteknologi (1 stilling) – http://www.create.aau.dk/

IT-Services (1 stilling) – http://www.its.aau.dk/

Første Studieår (1 stilling) – http://www.tnb.aau.dk/

Studieservice (1 stilling) - http://www.studieservice.aau.dk/


I takt med at du falder til og dygtiggør dig vil du få mere og mere medindflydelse og ansvar, og målet er, at du med tiden vil få arbejdsopgaver, som du kan udføre på egen hånd. Det er vigtigt for os, at vores elever får mulighed for at udvise selvstændighed og stor ansvarsbevidsthed.

Igennem hele din 2-årige uddannelsesperiode vil der være fokus på, at du får en god elevtid og derfor vil du igennem hele uddannelsesforløbet få tilknyttet en mentor, der hjælper og rådgiver dig undervejs i dit daglige arbejde.

I løbet af din uddannelse vil der indgå 15 ugers skoleophold, hvoraf 1-2 uger bruges til at skrive fagprøve og en uge til studietur til Bruxelles.

Efter endt elevtid vil du stå med en uddannelse, der giver bred mulighed for job – både i den offentlige sektor og på det private arbejdsmarked. Efter de 2 års uddannelse kan du officielt kalde dig ”Assistent med speciale i Offentlig Administration”.

Vi forventer, at du:

  • er en åben og udadvendt person med godt humør
  • har gode dansk og engelsk kundskaber
  • har gode samarbejdsevner
  • har lyst til at have kontakt med mange mennesker
  • er selvstændig, viser ansvar og er initiativrig
  • har mod på at arbejde i et spændende, internationalt og til tider hektisk miljø.

For at komme i betragtning til stillingerne skal du have bestået følgende:

  • EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller
  • HG2-bevis som giver adgang til kontoruddannelse med speciale i offentlig administration eller
  • HTX, STX eller HF-bevis, suppleret med et 10 ugers EUS10 forløb fra Handelsskolen eller
  • HHX-bevis, suppleret med 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen.

Alle ansøgere på 25 år eller derover, og som har opstartet grundforløbet efter 1. august 2015, skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres via henvendelse til den lokale handelsskole.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Ulla Langballe på tlf. 9940 8291 / e-mail ul@adm.aau.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis (eller udskrift af karakterblad) og evt. anden dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Ansættelsesprocessen forventes afsluttet medio februar 2019. Ansøgningsfrist 23. januar 2019.

Arbejdssted er Aalborg for alle stillinger.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1021768

Ansøgningsfrist

Wed Jan 23 00:00:00 CET 2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende