AAU logo

Ledige stillinger

Personalejurist til HR-specialistcenter på Aalborg Universitet

 Motiveres du af at arbejde med komplekse personalesager og understøtte ledelsen i spændingsfeltet mellem personalejuraen og universitetets behov? Er du nysgerrig efter at kende og forstå universitetets kerneværdier for derigennem at understøtte ledelsen i at nå sine mål? Så er vi ikke i tvivl om, at du finder udfordringer og motivation som den nye personalejurist i HR-afdelingen på Aalborg Universitet.

Stillingsbeskrivelse

Du vil indgå i HR-afdelingens Specialistcenter, der understøtter universitetets ledelse i tæt samarbejde med afdelingens HR-partnerne med specialiseret viden og rådgivning inden for regler og processer på personaleområdet.

Personalejuridisk rådgivning, der understøtter universitetets kerneopgaver

I specialistcentret vil du indgå i et tæt samarbejde med 15 andre kolleger, herunder centrets anden personalejuridiske medarbejder.

Det er naturligt for dig at dele din viden og samarbejde med kollegerne i dit team, resten af HR-afdelingen, samt med den øvrige administration. Du interesserer dig for - og bidrager positivt - til den fortsatte udvikling af HR-området.

Dine primære opgaver 

 • Selvstændig personalejuridisk sagsbehandling og rådgivning til HR-partnere, ledere og den øvrige administration, herunder bl.a.
  • Vejledning og sparring i forbindelse med vanskelige personalesager
  • Udarbejdelse af diverse relevante dokumenter i samarbejde med ledere og HR-partnere
  • Procestilrettelæggelse ved bl.a. organisationsændringer
  • Sagsbehandling af sager vedrørende aktindsigt
 • Fortolkning og rådgivning om regler, aftaler og juridisk praksis

Dine kvalifikationer

Den foretrukne ansøger:

 • har en baggrund som Cand.jur eller Cand.merc.jur eller anden relevant videregående uddannelse
 • Har indsigt i forvaltningsret og erfaring med personalejuridisk sagsbehandling
 • Har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner
 • Du arbejder løsningsorienteret og kan omsætte og formidle regler og lovgivning med indsigt og forståelse for organisationens behov
 • Trives med at håndtere komplekse problemstillinger – både selvstændigt og i tæt samarbejde med kolleger
 • Er struktureret og kvalitetsbevidst, samt god til at skabe overblik
 • Agerer serviceminded og proaktivt 

Vi sætter pris på stor arbejdskapacitet, god humor og en positiv livsindstilling. Der er højt til loftet i HR-afdelingen, vi værner om den faglige kvalitet og arbejder effektivt, men husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte souschef Helle Ejersbo på 9940 8391.

Der er tale om en stilling på fuld tid med ansættelse pr. 1. marts 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt primo uge 5.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i Staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1023360

Ansøgningsfrist

25/01/2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende