AAU logo

Ledige stillinger

To projektledere til Team Byggeri

Vi har forrygende travlt med mange spændende byggeprojekter ved Campus Service på Aalborg Universitet, og søger derfor to nye kollegaer i Team Byggeri til ansættelse 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Der er tale om to fuldtidsstillinger.

Stillingsbeskrivelse

Er du vild med projektledelse og knalddygtig til kommunikation og brugerinddragelse? Har du både lysten og evnerne til arbejde med store, komplicerede og interessante byggeprojekter samt med udvikling og fornyelse af den eksisterende bygningsmasse? Så er du måske vores nye kollega i Team Byggeri.

Teamets kerneopgave er at sikre velegnede fysiske rammer til universitetets mange studerende og ansatte. Teamet har ansvar for universitetets bygge- og anlægsprojekter ved nybyggeri, ombygninger samt i forbindelse med vedligeholdelse af bygningerne, der samlet set udgør knap 300.000 m2 i campusbyerne Aalborg, Esbjerg og København.

Du vil blive en del af et stærkt tværfagligt team, der pt. udgøres af 14 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere og en teamleder, der alle brænder for deres jobs og for at levere god campus service. Teamet beskæftiger sig primært med projektledelse ved byggeprojekter, planlægning og gennemførelse af vedligehold, digitalt byggeri samt med studiemiljø og indretning og er af uddannelse bygningskonstruktører, tekniske designere/assistenter, arkitekter, ingeniører m.v.

Team Byggeri har et tæt samarbejde med driftspersonalet samt de øvrige afdelinger i Campus Service om at levere gode løsninger med høj kvalitet i et konstruktivt samarbejde med vores omgivelser internt som eksternt. Vi sætter en ære i at udvise helhedssyn med en tydelig ambition om at skabe løbende forbedringer i proaktiv og konstruktiv dialog med brugere og interessenter.

Udover at være en engageret og fagligt dygtig medarbejder med gode samarbejdsevner, forventer vi at du også:
  • Kan virke som projektleder i forbindelse med projektering og gennemførelse af bygge- og anlægsprojekter for Aalborg Universitet.
  • Kan udvikle dine faglige evner og aktivt søge sparring og viden samt holder dig fagligt opdateret så du kan levere kvalitet i løsninger og processer.
  • Vil være en udpræget team player der udøver selvledelse, så du planlægger, prioriterer og sætter realistiske opnåelige personlige mål.
  • Har gode samarbejdsrelationer og sociale kompetencer samt at du er positiv, imødekommende og service-minded.
  • Har gode kommunikative kompetencer skriftligt og mundtligt så du tydeligt kan formidle det faglige til ikke-fagfolk.
  • Er fleksibel i en hektisk hverdag med mange deadlines samt at du kan omstille dig og er forandringsvillig.
  • Formår at håndtere flere projekter og opgaver på samme tid.
  • Har et kørekort til personbil

Vi forventer, at du har en faglig relevant uddannelse, eksempelvis som arkitekt, konstruktør, eller ingeniør inden for byggeri, anlæg, konstruktion, arkitektur & design m.fl., eventuelt med håndværksmæssig baggrund.

Det vil blive vægtet positivt, hvis du har veldokumenterede erfaringer med gennemførelse af samlede bygge- og anlægsprojekter, herunder erfaring med gennemførelse af brugerprocesser. Ligeledes vil det være positivt, hvis du har en projektlederuddannelse.

Du insisterer på det gode samarbejde båret af en dialogorienteret og tillidsskabende tilgang samt en stærk og diplomatisk kommunikation. Vi forventer os en fleksibel medarbejder, der er robust og som bevarer overblikket selv i pressede situationer.

Vi er en organisation, der er båret af tydelig, dialogbaseret og anerkendende ledelse, som dels medvirker til at skabe trivsel, arbejdsglæde og enggagement, dels sikrer en faglig og personlig udvikling af medarbejderne og organisationen, således at vi til stadighed fremstår som en attraktiv arbejdsplads med et sundt og godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder et job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et dynamisk og visionært miljø på Aalborg Universitet. Campus Service er i en positiv udvikling, og jobbet rummer gode muligheder for, at du kan sætte dit personlige præg. Jobbet giver udstrakt grad af selvstændighed og frihed under ansvar.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Peter Thorup Hansen på pth@adm.aau.dk - 9940 2116 eller afdelingsleder Alex Røge Hermansen på arh@adm.aau.dk - 9356 2130, med dine eventuelle spørgsmål omkring stillingen. Indledende ansættelsessamtaler afholdes den 18.-19. marts 2019 og evt. uddybende samtaler onsdag den 20. marts 2019.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i Staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1027805

Ansøgningsfrist

Wed Mar 06 00:00:00 CET 2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende