AAU logo

Ledige stillinger

Ingeniørassistent

Ved Wireless Communications Networks (WCN), Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, er en stilling som ingeniørassistent ledig til besættelse fra 15. august 2019, eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til 3 år og beskæftigelsesgraden er på 20 timer ugentligt.

Stillingsbeskrivelse


Den primære opgave bliver indenfor IoT-Living Lab på AAU. IoT-living lab har til formål at opnå erfaring med diverse LPWA IoT teknologier og formidle erfaringer videre til industrien og den offentlige sektor.

Stillingen indeholder udvikling af testopstillinger til måling på IoT enheder samt formidling af IoT viden til industrien og den offentlige sektor.

Kandidaten skal supportere studenterprojektet og sommerskole inden for IoT.

Kandidaten vil have tæt samarbejde med WCN forskningsgruppen inden for industriel IoT.      

Kvalifikationskrav:

  • Kandidaten skal være i stand til at lave måleopstillinger til automatisk måling af f.eks. stømforbrug.
  • Kandidaten skal være i stand til at lave dækningsmålinger med test-enheder og radio scanner.
  • Kandidaten skal have teknisk indsigt i LPWA IoT teknologierne: Sigfox, LoRa, NB-IoT og Cat-M
  • Kandidaten skal have gode formidlingsevner


Vi tilbyder:

  • Spændene arbejdsmiljø hvor man samarbejder med akademikere og repræsentanter fra offentlige organisationer og brancheorganisationer på højt niveau
  • Deltagelse i et team med engagerede medarbejdere
  • Fleksible arbejdsforhold

For yderligere oplysninger vedrørende stillingen henvendelse til Sektionsleder Preben E. Mogensen, pm@es.aau.dk , mobil 40503573 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for ingeniørassistenter ved forskningsinstitutioner. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1052424

Ansøgningsfrist

Fri Jul 19 00:00:00 CEST 2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende