AAU logo

Ledige stillinger

Laborantpraktikant – Materialer og Produktion

Ved Aalborg Universitet er en uddannelsesstilling som laborantpraktikant ledig til besættelse i perioden 1.2.2020 – 31.1.2021.

Stillingsbeskrivelse

På instituttet er der mulighed for oplæring i prøveforberedelse af metal og komposit materialer. Indenfor mikroskopi anvendes både optisk mikroskopi og SEM. Der arbejdes med nanomaterialer i Epoxy/PU samt testning af hårdhed og styrke.

Derudover vil der være mulighed for at stifte bekendtskab med nanobioteknologi og molekylær biologiske teknikker (eks. funktionalisering af overflader (biosensorer), syntese af biologiske strukturer, SDS-page, FPLC og HPLC). Praktikforløbet planlægges således, at praktikanten kommer rundt i flere forskellige forskningsgrupper.

Stillingen indebærer endvidere deltagelse ved mikrobiologi- og laboratoriesikkerhedskurser for de studerende. Praktikforløbet vil være kendetegnet ved en afvekslende hverdag, hvor man deltager i den daglige drift af laboratorierne og varetager administrative opgaver.

Kvalifikationskrav

Vi forventer, at du har:

  • Bestået den teoretiske del af laboratorieuddannelsen
  • Er selvstændig
  • Er ansvarlig
  • Har lyst til at indgå i et team med institutternes øvrige medarbejdere
  • Er interesseret i ovenfor nævnte arbejdsområder.

Kendskab til engelsk i skrift og tale vil være en fordel.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Karina Boller Jensen, tlf. 9940 9233.

Samtaler forventes afholdt i uge 36 og 37.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-Fællesoverenskomsten, HK/STAT, organisationsaftale for laboratoriefunktionærer i statens tjeneste.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning eletronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1058557

Ansøgningsfrist

30/09/2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende