AAU logo

Ledige stillinger

Forretningsorienteret BI udvikler

Forretningsorienteret Business Intelligence udvikler til BI-team på Aalborg Universitet.

Stillingsbeskrivelse

BI-teamet arbejder pt. med datakilder inden for områderne, personale, studie og økonomi og udvikler løbende nye rapporter på baggrund af stor efterspørgsel fra forretningen.

Du vil blive en del af et team på 4 personer, som varetager drift og udvikling af AAU’s BI-platform fra kilde til front-end rapportering. Vi bruger Microsoft SQL server, QlikView, samt NPrinting.

Vi er pt. i gang med at etablere et nyt samlet DWH på Microsoft SQL server. Målet er, at AAU ved udgangen af 2020 har et solidt og transparent BI-miljø at understøtte universitetets beslutningsprocesser og kerneforretning med. 

Du får

Du får et spændende job og en alsidig hverdag i et lille team med mulighed for at arbejde med alle dele af BI processen. Som team leverer vi løsninger til alle dele af AAU, så du får rig mulighed for at samarbejde med brugere og stakeholders i en stor og kompleks organisationen med mange forskellige dagsordner og ønsker.

Teamet består af en kombination af udviklere og analytikere, som samarbejder og sparrer om både drift og udvikling. Vi arbejder løbende med at udvikle vores processer og vores tilgang er baseret på ansvar og inddragelse i beslutningsprocesserne. Initiativ og gode idéer er velkommen og du kan i vid udstrækning få lov til at løbe med bolden, så længe du holder fokus på at løse forretningens ønsker og behov.

BI-teamet er en del af AAU’s økonomiafdeling hvor omgangstonen er uformel, der er fleksible arbejdstider og gode muligheder for at skabe balance mellem arbejds- og familieliv. 

Dine opgaver

Som BI-udvikler hos AAU kommer du til at varetage opgaver relateret til udvikling, vedligehold og drift af en Business Intelligence løsning, som servicerer hele universitetet.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og kan samarbejde på tværs af faggrupper og forretningsområder bl.a. i forbindelse med afdækning af behov og undervisning. Vi forventer samtidig, at du er en dygtig og engageret BI udvikler.

Universitetet arbejder hen imod implementering af Azure, så migrering af nuværende platform forventes også som en opgave i fremtiden.

Dine kompetencer

Din uddannelse er mindre vigtig. Vigtigere er, at du har de rette kompetencer, er udadvendt samt at du har praktisk erfaring med samarbejde med brugere og stakeholders.

Herudover har du følgende kompetencer:

  • Specialist i BI udvikling
  • Erfaring med datamodellering
  • Erfaring med QlikView og SSIS

Arbejdsstedet er Fredrik Bajers Vej 7K, Aalborg Øst.  

Er du interesseret?

Her du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ØA-supportchef Lisa Thordal Lavrsen telefon 99409521 eller mail litl@adm.aau.dk.

Forventet ansættelsesdato 1. december 2019
Stillingen er fuldtid 37 timer.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Din ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst i Staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1062079

Ansøgningsfrist

30/09/2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende