AAU logo

Ledige stillinger

Akademisk medarbejder (AUB)

Ved INFO-teamet på Aalborg Universitetsbibliotek er en stilling som Akademisk medarbejder ledig til besættelse fra 1. oktober 2019.

Stillingsbeskrivelse

Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsbibliotek (AUB) søger 1. oktober 2019 eller snarest derefter en medarbejder til AUB’s Informationsteam i Aalborg. Stillingen er tidsbegrænset, da det er et vikariat 31. oktober 2020 med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er 37 timer/uge med flekstidsordning.

 Din uddannelsesbaggrund kan være cand. scient. bibl., bibliotekar eller anden relevant akademisk uddannelse.

 Vi søger en medarbejder med stor interesse for og gerne erfaring med informationsfaglig undervisning og vejledning af studerende og forskere. Det er en fordel, hvis du er bekendt med Aalborg Universitet (AAU) og den problembaserede læringsform (PBL), som kendetegner AAU. Du skal kunne opnå forståelse af, hvordan studerende og ansatte arbejder, og du skal være parat til at indgå i dialog med studerende og ansatte og kolleger om, hvordan AUB kan understøtte deres arbejde.

 Stillingen indeholder

 ·         Bemanding af AUB’s afdelinger i Aalborg, der servicerer både studerende, forskere og privatpersoner. Det er vigtigt, at du har mulighed for at varetage vagter på hverdage i tidsrummet 09.00 – 17.30. Vagter kan variere fra 1½-5 timers varighed

 ·         Undervisning i informationssøgning og andre AUB-tilbud til studerende i hold af varierende størrelser fra små hold til auditorium-undervisning. Oftest er der tale om undervisning af 2-3 timers varighed. Der vil være tale om forskellige uddannelser og fagmiljøer

·         Vejledning i informationssøgning og i andre AUB-tilbud til studerende og ansatte. Oftest er der tale om 1-1½ times vejledning af en projektgruppe (3-6 studerende) eller af enkeltpersoner. Der vil være tale om forskellige uddannelser og fagmiljøer

Personlige kompetencer

Vi lægger vægt på:

·         At du har biblioteksfaglig og pædagogisk viden, færdigheder og kompetencer

·         At du gerne vil undervise og vejlede. Også på engelsk, da AAU er en international arbejdsplads

·         At du er servicemindet og kan give personlig betjening til vores mange studerende og forskere

·         At du kan arbejde med forskellige sideløbende opgaver. Også i situationer med spidsbelastning og løse ender

·         At du evner at samarbejde med kolleger og tage ansvar på tværs af teams og arbejdsgrupper

Om AUB

AUB er en lærende organisation, hvor vi lægger vægt på, at vi deler vores viden med hinanden. Det er derfor vigtigt for os, at du kan reflektere over egne arbejdsprocesser, er lyttende og glad for at lære nyt. Vi arbejder i teams, men også individuelt. AUB Aalborg har afdelinger i Aalborg øst og i Aalborg centrum.

AUB har en aktiv personalepolitik, der betyder, at vi gerne investerer i medarbejdernes personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Spørgsmål kan rettes til områdeleder Thomas Vibjerg Hansen, tlf. 9940 7306, tvh@aub.aau.dk eller til Bibliotekschef Maj Rosenstand, tlf. 9940 9349, mr@aub.aau.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning eletronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1062315

Ansøgningsfrist

23/09/2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende