AAU logo

Ledige stillinger

Digital kommunikationsmedarbejder til AAU Kommunikation

Har du erfaring og kompetencer inden for user experience-design og digital indholdsproduktion? Aalborg Universitet (AAU) søger en digital kommunikationsmedarbejder til sin fælles kommunikationsafdeling med start 1.11.2019 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Du er god til at skrive og lave andre typer indhold til forskellige digitale platforme og modtagergrupper. Samtidig motiveres du af at veksle mellem forskellige roller – du skal både kunne producere, udvikle og rådgive. Ikke mindst: Du er god til at samarbejde.

Dine hovedopgaver:
  • Tekstproduktion og andet indhold til websider og sociale medier
  • Vedligeholdelse og udvikling af AAU’s websider
  • Rådgivning, udvikling og kvalitetssikring ift. digital kommunikation
  • Analyse og optimering af AAU’s digitale kanaler på baggrund af data og tests


Hvem søger vi?
Du har en kandidatuddannelse inden for kommunikation med et digitalt afsæt, fx en kandidat i Interaktive digitale medier eller Informationsvidenskab.

Du

  • har via dit nuværende eller tidligere job praktisk erfaring med at planlægge, producere og organisere indhold til digitale kanaler.
  • er god til at skrive modtagerorienterede tekster tilpasset web og sociale medier. Erfaring med copywriting vil være et stort plus.
  • kender til de grundlæggende teorier og metoder inden for brugervenlighed og tværmedial storytelling.
  • kan monitorere og analysere på målgruppers digitale adfærd på baggrund af erfaring med Google Analytics og Facebook Insights.
  • kan arbejde med video og informationsgrafik til husbehov i fx InDesign, Premiere eller Photoshop.

Da du skal arbejde på tværs af forskellige enheder og fagligheder, vægter vi stærke samarbejdsevner højt. Du er god til at relatere til andre samtidig med, at du holder fast på de faglige mål. Du ved, at de bedste resultater opnås gennem solidt samarbejde.

Dit arbejde vil foregå inden for rammerne af AAU’s strategi Viden for verden og universitetets kommunikationsstrategi.

Afdelingen
AAU Kommunikation består af 25 medarbejdere, der bl.a. arbejder med udvikling og kvalitetssikring af aau.dk, redaktion af vores interne nyhedsmedie AAU Inside, koordination af større brobygningsevents, rekrutteringskampagner på sociale medier og udfærdigelse af publikationer. Derudover står afdelingen for udvikling af visuel identitet, grafiske opgaver og kommunikativ udrulning af AAU’s strategi Viden for verden. AAU Kommunikation medvirker til at sætte rammer og retning for AAU’s kommunikation og rådgiver både ledelse, forskere og kommunikationskolleger herom.

Om AAU
AAU er et fremadskuende universitet, der vil gøre en konkret forskel for verden omkring sig, som beskrevet i strategien Viden for verden. Universitetets særkender er problemorientering, samarbejde, engagement og forandring. AAU skiller sig bl.a. ud ved at have en hurtig gennemførselstid på sine uddannelser. Universitetet har campusser i Aalborg, Esbjerg og København og samarbejder proaktivt med erhvervslivet – ikke mindst gennem de projekter, studerende laver sammen med virksomheder. Alle AAU’s uddannelser bygger på universitetets problem- og projektbaserede læringsmodel PBL. Omsætning af viden til innovation prioriteres desuden meget højt.

Stillingen har tjenestested i Aalborg og er på 37 timer ugentligt.

Stillingen refererer til kommunikationschef Bo T. Andersen.

Samtaler afholdes i uge 41.

Spørgsmål
Kontakt faglig koordinator Brian Møller på 9940 7375 eller kommunikationschef Bo T. Andersen på tlf. 2071 2110. 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der ydes rådighedstillæg til stillingen. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1062417

Ansøgningsfrist

02/10/2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende