Ledige stillinger

Gartnerelev til Team Drift (genopslag), Aalborg Universitet

Ved Campus Service på Aalborg Universitet er en stilling som gartnerelev ledig til besættelse fra d. 01.07.2021 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Har du lyst til en uddannelse, hvor du både får udviklet dine faglige og personlige kompetencer, og har du lyst til at arbejde ude i det fri? Så er du måske vores nye gartnerelev.

Som gartnerelev indgår du i Team Drift ved Campus Service, der til dagligt drifter og vedligeholder de fysiske rammer til universitetets mange studerende og ansatte, herunder at sikre indbydende og velholdte udearealer året rundt. Teamet udgøres af ca. 16 medarbejdere med forskellig faglig baggrund inden for el, VVS, bygningshåndværk og gartner/renovation.

Du vil i teamet indgå i gartnergruppen, der til dagligt vedligeholder og plejer universitets udearealer samt står for renovation og renhold. Gartnergruppen består af to gartnere, en renovationsmedarbejder og en gruppeleder.  

Gartnernes arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Vedligeholdelse af grønne områder og belægning
 • Maskinkørsel
 • Renhold
 • Lugning af bede, beskæring af træer og buske mv.
 • Deltagelse i større og mindre udviklingsprojekter
 • Udføre forefaldende tværfaglige opgaver i teamet
 • Indgåelse i vintertjeneste med kollegaerne i gartnergruppen

I Campus Service arbejder vi ud fra princippet ”God Campus Service”. Det betyder bl.a., at vi opererer efter værdierne ”Brugerforståelse, Den gode løsning, Samarbejde, Ledelse og Trivsel”. Derfor er din personlighed mindst lige så vigtig, som hvad du kan fagligt.

Vi forventer, at du:

 • Udviser et engagement og er motiveret for at lære
 • Er stabil, ansvarsbevidst og har en god ordenssans
 • Er imødekommende og kan samarbejde
 • Udviser et godt humør
 • Kan arbejde selvstændigt, når arbejdet kræver det
 • Har en god fysik og har mod på at arbejde i alt slags vejr
 • Kan bruge en pc til simple opgaver såsom at besvare mails, mødeindkaldelser o.l.

Som uddannelsesplads kan vi bl.a. tilbyde:

 • At være engageret i at sikre dig en god uddannelse og læring gennem dit uddannelsesforløb
 • At arbejde med opgaver, der rummer god alsidighed
 • Stor grad af frihed under ansvar
 • Et arbejds- og uddannelsesmiljø med fokus på trivsel og personlig udvikling

Du skal have bestået grundforløbet for anlægsgartner inden du starter hos os.

Du vil til dagligt referere til gruppelederen som din nærmeste leder, mens teamlederen for Team Drift har det overordnede ledelsesansvar for hele teamet.

Du er velkommen til at kontakte enten gruppeleder Søren Bach på 51713931 eller teamleder Michael Baden Sørensen på telefon 9356 2401 med dine spørgsmål vedr. stillingen.

Ansøgningsfrist d.17.05.2021.
Der afholdes ansættelsessamtaler d. 03.06.2021. De ansøgere, vi ønsker at se til en samtale, vil blive indkaldt pr. mail d. 28.05.2021.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. reglerne for elever i OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for gartnere og gartneriarbejdere.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis (eller udskrift af karakterblad) og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Arbejdssted:
Aalborg

Stillingsnummer

2021-222-00025

Ansøgningsfrist

17/05/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende