Ledige stillinger

Arbejdsmiljøspecialist til det sociale og organisatoriske arbejdsmiljø på Aalborg Universitet

Brænder du for at arbejde med det sociale og organisatoriske arbejdsmiljø, og vil du være med til at sikre universitetets medarbejdere et sikkert og sundt arbejdsmiljø? Vil du være med til at udvikle det organisatoriske og sociale arbejdsmiljø for videnskabelige medarbejdere såvel som for de støttefunktoner, som sikrer forskning og undervisning i verdensklasse? Så er det dig, vi gerne vil høre fra. Vi søger lige nu en medarbejder med start 1.11.2021 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Du bliver en del af Trivsel & Udvikling i HR-afdelingen og vil derudover indgå i Aalborg Universitets Arbejdsmiljøsektion, hvor du sammen med arbejdsmiljøspecialister på det fysiske arbejdsmiljøområde vil bidrage til en samlet og proaktiv indsats for at sikre et sundt og bæredygtigt arbejdsmiljø på Aalborg Universitet. Endelig vil du indgå i et tæt samarbejde med HR-afdelingens øvrige specialister og HR-partnere.

Vi arbejder på Aalborg Universitet med et årligt APV-koncept, hvor dialogen danner rammen om arbejdet med arbejdsmiljøet. Vi lægger vægt på dialogen mellem leder og medarbejdere, fordi vi tror på, at det er herigennem, forandringerne sker, og relationerne styrkes. Vi tror ligeledes på, at vi gennem dialogen kan påvirke holdninger og adfærd i forhold til at tænke mere på sikkerhed, sundhed og trivsel. Den dialogbaserede tilgang muliggør også, at kortlægningen af arbejdsmiljøarbejdet omsættes til handlingsplaner, og dermed lettere skabe handlinger.

Som arbejdsmiljøspecialist er du up to date med den nyeste viden og tilgange til det sociale og organisatoriske arbejdsmiljø, som du naturligt og systematisk tænker ind i alle HR-processer for derved at smidiggøre forankringen af arbejdsmiljøet hos ledere og arbejdsmiljøorganisationen. Du motiveres af at udvikle og facilitere dialogprocesser, hvor arbejdsmiljøarbejdet er omdrejningspunktet. Endelig er du en skarp formidler både i skrift og tale.

Dine primære opgaver

  • Rådgive og vejlede ledere og arbejdsmiljørepræsentanter om emner indenfor socialt og organisatorisk arbejdsmiljø
  • Tovholder på det årlige Trivselsbarometer herunder bearbejdning og formidling af resultater
  • Tovholder på den årlige AAU Arbejdsmiljøkonference
  • Koordinere arbejdet omkring vores årlige dialogbaserede arbejdspladsvurdering (APV)
  • Bistand og støtte til målgruppen herunder planlægning og facilitering af processer knyttet til APV
  • Udvikling og gennemførelse af undervisning samt koordinering af fagrelevante kurser for ledere og arbejdsmiljøorganisation
  • Analyse, sagsfremstillinger og udvalgsbetjening på arbejdsmiljøområdet
  • Formidling og kommunikation herunder redigering af indhold på AAU's arbejdsmiljøhjemmeside og udsendelse af nyhedsbreve
  • Udvikling af anvendelsesorienterede værktøjer til ledere og arbejdsmiljøorganisationen for herigennem at gøre arbejdsmiljøarbejdet lettere og overskueligt

Dine kvalifikationer

Det er naturligt for dig at dele din viden og samarbejde med kollegerne i dit team, resten af HR- afdelingen, samt med den øvrige organisation. Du interesserer dig for - og bidrager positivt til - den fortsatte udvikling af HR-afdelingen og arbejdsmiljøområdet. Som person er du engageret og serviceminded. Du evner at samarbejde bredt, samtidig med at du kan skære igennem, når det er påkrævet. Vi forventer desuden, at du er selvstændig og initiativrig og har øje for behovene i organisationen.

Du kan have mange uddannelsesbaggrunde kombineret med en længerevarende praktisk erfaring med socialt og organisatorisk arbejdsmiljøarbejde fra en eller flere store virksomheder/organisationer. Det vil være en fordel, at du har bred erfaring, og at du har erfaring med at undervise og facilitere. Har du kompetencer og interesse indenfor metode og statistik vil det være et ekstra plus. Arbejdssproget er primært dansk, men Aalborg Universitet har mange medarbejdere, hvis arbejdssprog er engelsk, hvorfor du også skal kunne kommunikere på engelsk. Der er højt til loftet i HR-afdelingen, vi værner om den faglige kvalitet og arbejder effektivt, og husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Line Renée Thellufsen på 9940 9451.

Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt og arbejdsstedet er på Campus Aalborg Øst.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 21. september 2021, med besættelse pr. 1.11.2021 eller snarest derefter. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. og 24. september.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1168791

Ansøgningsfrist

21/09/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende