Ledige stillinger

Softwareudvikler til cloud-team på Aalborg Universitet

Brænder du for at udvikle softwareløsninger med nyeste teknologi til komplekse problemstillinger? Vil du indgå i et team, hvor vi kontinuerligt løfter hinandens kompetencer? Vil du være med til at gøre en forskel for Aalborg Universitet (AAU), som med 30.000 brugere er et af Nordjyllands største IT-landskaber? Vi har en spændende fuldtidsstilling ledig til besættelse pr. 1. februar 2022 eller snarest derefter, og hvis du kan svare ja til ovenstående, er det sandsynligvis dig, vi leder efter til vores cloud-team, som er organisatorisk forankret i AAU’s IT-organisation, IT Services (ITS).

Stillingsbeskrivelse

Cloud-teamet udvikler Microsoft Azure-baserede løsninger. Løsningerne er såvel web-frontend-løsninger som services og datahubs i backend. Cloud-teamet arbejder agilt og efter et DEVOPS-mindset.

Som udvikler i cloud-teamet bliver du en del af hele udviklingsprocessen fra ide til idriftsættelse, både ved deltagelse i projekter og som del af vedligehold og videreudvikling på eksisterende løsninger. Fælles for alle opgaver er, at de altid foregår i tæt samarbejde med AAU. Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:
 • Dialog med AAU-organisationen ifm. behovsafklaring/præcisering
 • Omsætte forretningsbehov til løsninger
 • Udvikling på vores datahubs, herunder:
  • Design af service end-points
  • Programmering
  • Automatisk og manuel test
  • Dokumentation af løsning og forretningsregler/processer
 • Etablering og vedligehold af miljøer i Microsoft Azure
 • Håndtering af 3rd level-support
 • Aktiv spiller i et team, hvor fokus er på at finde løsninger på nyopståede problemer. 
Som softwareudvikler i ITS kan vi tilbyde dig at blive en del af en arbejdsplads med en god atmosfære, hvor du møder erfarne og hjælpsomme kolleger, som værdsætter det daglige samarbejde og den løbende sparring med god mulighed for udvikling i opgaverne. 

Kvalifikationer:
Du kan sætte kryds ved flere af nedenstående faglige kvalifikationer: 
 • Praktisk erfaring med et eller flere sprog: Java, Kotlin, TypeScript, .NET
 • Praktisk erfaring med full-stack eller backend-programmering
 • Erfaring med at dokumentere og designe processer og løsninger
 • Erfaring med datamodellering
 • Kendskab til serviceorienteret -/micro-service-/API-arkitektur og -design 
 • Kendskab til PaaS og SaaS (Microsoft Azure) eller lign.
 • Kendskab til SQL, PowerShell samt ActiveDirectory.
Du har ikke nødvendigvis stor erfaring, men du er sulten efter at lære mere.

Din profil:
Du har en relevant uddannelse f.eks. inden for datavidenskab, datalogi eller softwareudvikling. Du har afprøvet din specialviden i forbindelse med relevante opgaver via tidligere ansættelse, studier eller studiejobs. Vi opfordrer alle – uanset om du er nyuddannet eller erfaren - til at søge. Diversitet skaber dynamik. Teamånd, struktur og fleksibilitet er et must. 

Som person vil du, og andre, beskrive dig som:
 • Ansvarsbevidst og serviceminded
 • God til at skabe relationer og kommunikere med mange typer af kolleger og interessenter
 • Har overblik og kan prioritere opgaverne, når der er tryk på
 • Udstråler energi, har godt humør og har en konstruktiv tilgang til dagens udfordringer, brugere og kollegaer
 • En teamplayer, der også er god til at arbejde selvstændigt og have fokus på struktur, fremdrift, kvalitet og resultater.
Hvad kan vi tilbyde:
Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor omgangstonen er uhøjtidelig. Læs mere om ITS på its.aau.dk/om-aau-it-services/ 

Vi tilstræber en 37 timers arbejdsuge med flex- og fix-tid, hvor timer optjent i travle perioder prioriteres afspadseret i mindre travle perioder. 

Mere information om stillingen:
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold eller arbejdsforhold i øvrigt, er du velkommen til at kontakte udviklingskoordinator Thomas S. Madsen, tsma@its.aau.dk, tlf. 6196 7155.

Ansøgningsfrist d. 15. december 2021. Samtaler gennemføres ultimo januar 2022. 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1178771

Ansøgningsfrist

Wed Dec 15 00:00:00 CET 2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende