Skarp profil til arbejdet med Master Data Management på Aalborg Universitet

Aalborg Universitets søger en skarp profil til arbejdet med Master Data Management, der skal realisere en del af Aalborg Universitets nye IT-strategi. Du er f.eks. nyuddannet Cand.IT med interesse for løsningsarkitektur, eller har flere års erfaring med løsningsarkitektur, integrationer og udveksling af data.

Stillingsbeskrivelse

Du ansættes på fuld tid i afdelingen Strategi og Portefølje, der er en del af Aalborg Universitets it-afdeling, og du refererer til afdelingschefen herfor. Afdelingen har pt. 11 fuldtidsansatte og består af enterprisearkitekter, digitaliseringspartnere, en informationsarkitekt og en proces- og porteføljeleder, der alle løfter en overordnet og fælles opgave med at varetage AAU’s forretningsmæssige behov. Du kommer til at løse dine opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger i afdelingen.

 

Dine opgaver vil være inden for følgende, og du har mulighed for at præge jobindholdet:

 • Udarbejdelse af løsningsarkitektur for en Enterprise Service Bus til integrationer og dataudveksling
 • Udarbejdelse af integrationsprincipper og -standarder
 • Begrebs og datamodellering samt implementering af disse i konkrete it-løsninger
 • Rådgive it-projekter i forbindelse med tilpasning af systemer og integrationer

Om dine faglige kompetencer

Det er en fordel, men ikke et krav, at du opfylder ét eller flere af følgende ønsker:

 • Du har kendskab til begrebs- og datamodellering
 • Du har kendskab til løsningsarkitektur
 • Du har kendskab til integrationer og standarder herfor
 • Du har kendskab til design af integrationsservices og brug af standard API’er
 • Du har kendskab til Enterprise Service Bus (ESB), Web Services, SOA mv.

Om dig

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen og i teamet omkring Master Data Management, og vil desuden skulle kommunikere og interagere med mange forskellige interessenter på universitet. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i et eller flere af følgende punkter:

 

 • Du er holdspiller og har erfaringer med at indgå i en gruppe
 • Du har flair for at kommunikere med mange forskellige typer mennesker på tværs af en organisation
 • Du har en struktureret tilgang til opgaver
 • Du finder dig godt tilpas i en afslappet organisationskultur, hvor der er god balance mellem dit arbejds- og privatliv
 • Du har lyst til lære nyt og udvikle dine faglige evner gennem jobbet

Yderligere information

Samtaler forventes afholdt d. 15. august 2018. Evt. anden samtale forventes afholdt d. 21. august 2018. Vi håber du kan starte enten 1. september eller 1. oktober 2018, eller snarest muligt herefter og efter nærmere aftale.

 

Yderligere oplysninger omkring stillingen kan fås ved kontakt til afdelingschef Thomas Krumbak tlf.: 9940 2982 / e-mail: tkru@its.aau.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst (herunder evt. også OAO-fællesoverenskomsten) Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Stillingsnummer

983915

Ansøgningsfrist

Tue Aug 07 00:00:00 CEST 2018

Søg stillingen online

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.