HR Partner - til HR Servicecenter EST på Aalborg Universitet

Har du lyst til at arbejde med HR-rådgivning og opgaveløsning til understøttelse af universitets kerneaktiviteter på institutterne, så er du måske vores nye kollega. 

Stillingsbeskrivelse

Som HR Partner indgår du i en faglig stærk HR organisation, hvor du skal skabe en god relation og yde professionel service til institutterne under Fakulteterne Sundhedsvidenskab, Ingeniør og Naturvidenskab samt IT og Design (EST). Du bliver i dagligdagen en del af HR Servicecenter EST, som er fysisk placeret tæt på de faglige miljøer og består af 4 HR partnere og 9 HR konsulenter.


Om dig

Du har et stærkt fundament inden for rekruttering, ledelsesrådgivning og personaleadministration - gerne med erfaring som HR partner i en større privat eller offentlig organisation.

Du formår selvstændigt at prioritere og løse komplekse opgaver og at samarbejde med kollegerne i teamet, i HR afdelingen og på institutterne omkring opgaveløsningen. Du trives med at opbygge positive relationer, kommunikere godt på dansk og engelsk og har en stærk helhedsorienteret organisations- og ledelsesforståelse

Som person er du en positiv, humoristisk team-player, der evner kunsten at holde den faglige fane højt i en til tider hektisk hverdag.


Om jobbet

Dine primære opgaver bliver at understøtte rekrutterings- og ansættelsesprocesserne på det videnskabelige og det tekniske/administrative område for udvalgte institutter, hvor du står for tids- og procesplaner, kvalitetssikring og sagsbehandling.

Du er sparringspartner for ledere i alle HR spørgsmål og har dermed en koordinerende funktion, samtidig sikrer du løsning af de administrative opgaver sammen med dit team.

Du kommer til at samarbejde på tværs af organisationen og levere relevant ledelsesinformation fra diverse HR systemer. Du vil samtidig ved behov understøtte lederne vedrørende afholdelse af MUS, seniorsamtaler, sygefraværssamtaler og svære samtaler.

Du vil kunne trække på relevant specialiseret rådgivning og bistand fra dine kolleger i HR specialistcentret.

Det er afgørende, at du kan lide at yde understøttende effektiv service på et højt kvalitetsniveau og at du interesserer dig for og bidrager til den fortsatte udvikling af HR afdelingen.

Der er højt til loftet i HR-afdelingen, vi værner om den faglige kvalitet og arbejder effektivt, men husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde.

Arbejdsstedet er i Aalborg.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte leder af HR Servicecenter EST og HSF Marian Andreasen 9940 3896.

Løn og ansættelsesvilkår


Der er tale om en fuldtidsstilling indplaceret som AC-fuldmægtig med rådighedstillæg eller specialkonsulent i henhold til overenskomst for Akademikere i staten eller inden for statens OAO-fællesoverenskomsten eller anden relevant overenskomst. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid. Vi ønsker, at du kan begynde snarest muligt.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 21 og 22.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer

977609

Ansøgningsfrist

Wed May 23 00:00:00 CEST 2018

Søg stillingen online

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.