AAU logo

Ledige stillinger

Laborantpraktikant – Biomedicin

Ved Institut for Medicin og Sundhedsvidenskab, Biomedicin, på Aalborg Universitet er en uddannelses-stilling som laborantpraktikant ledig til besættelse i perioden 1.2.2020 – 31.1.2021.

Stillingsbeskrivelse

Arbejdsområderne er indenfor celledyrkning af bl.a. primær kulturer og immortaliserede cellelinjer. Der arbejdes endvidere med flere forskellige molekylærbiologiske og histologiske teknikker indenfor immunologi, neurobiologi, cancer, stamcelleforskning og medicinsk mikrobiologi. Som elev kan man også bistå ved arbejde med forsøgsdyr. Vi forsøger at tilrettelægge elevtiden således, at laboranteleven kommer rundt i flere forskellige forskningsgrupper.

Endvidere indebærer stillingen deltagelse og undervisning ved forskellige laboratoriekurser for de studerende.

Kvalifikationskrav

Vi forventer, at du har:

  • Bestået den teoretiske del af laboratorieuddannelsen
  • Er selvstændig
  • Er ansvarlig
  • Har lyst til at indgå i et team med institutternes øvrige medarbejdere
  • Er interesseret i overfornævnte arbejdsområder.

Kendskab til engelsk i skrift og tale vil være en fordel.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til tillidsrepræsentant Merete Fredsgaard 9940 3707.

Samtaler forventes afholdt i uge 36-37.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning i.h.t. OAO-S-fællesoverenskomsten, HK/STAT, organisationsaftale for laboratoriefunktionærer i statens tjeneste.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning eletronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1056798

Ansøgningsfrist

30/08/2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende