AAU logo

Ledige stillinger

Procesorienteret AC-Fuldmægtig til HR-afdelingen på Aalborg Universitet

Er du god til at sætte dig ind i komplicerede sagsområder, styre inddragende processer og sikre resultater og kommunikation, er det dig, vi har brug for.

Stillingsbeskrivelse

HR-afdelingen søger en medarbejder, som sammen med kolleger i Specialistcentret, får til opgave at løse udviklingsopgaver og gennemføre implementering af beslutninger, politikker og systemer. Ofte ved hjælp af procesforløb med flere interessenter, herunder fra institutterne. Flere af projekterne handler om digitalisering og implementering af nye HR it-systemer. Du skal derfor have flair for proces-, projekt- og porteføljestyring. Du vil altid indgå i samarbejde med HR-specialister eller HR-partnere omkring et forløb eller et projekt, og stillingen giver derfor gode muligheder for at styrke dine kompetencer inden for HR-området.

HR-afdelingen består af Servicecenter, Specialistcenter, AAU Kompetenceudvikling samt International Staff Unit med i alt 50 medarbejdere. Du indgår i et stærkt team og får selvstændigt ansvar for en varieret opgaveportefølje. Derfor er det vigtigt, at du bidrager med høj faglighed og er fleksibel i forhold til opgaverne. Som de andre specialister indgår du i daglig dialog med ledelsen, øvrige HR-medarbejdere samt eksterne netværk, hvor videndeling og tæt samarbejde er afgørende.

Dine primære opgaver

 • Projektledelse, herunder af projekter med aktører fra andre universiteter og styrelser
 • Sekretariatsbetjening af udvalg
 • Udarbejdelse af analyser, sagsfremstillinger og skriftlige oplæg til universitetets ledelse, styregrupper, m.fl.

Den foretrukne ansøger:

 • Har en samfundsvidenskabelig lang videregående uddannelse, f.eks. cand.scient.adm., cand.scient.pol. eller jurist
 • Er imødekommende, dygtig til at skabe gode samarbejdsrelationer og har blik for at inddrage relevante parter
 • Er analysestærk, procesorienteret og evner at afslutte opgaver
 • Har erfaring med projektledelse
 • Har interesse for digitalisering og implementering af it-systemer
 • Har erfaring fra en stilling i en større videnorganisation
 • Har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
 • Har gode engelskkundskaber, da vi er en international arbejdsplads

Der er højt til loftet i HR-afdelingen, vi værner om den faglige kvalitet og arbejder effektivt, men husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde.

Arbejdsstedet er i Aalborg. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte souschef Helle Ejersbo på 9940 8391.

Ansøgningsfrist torsdag den 17. oktober 2019. Samtaler forventes afholdt mandag den 21. oktober 2019.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1065860

Ansøgningsfrist

17/10/2019

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende