Ledige stillinger

Sekretariatschef til Rektorsekretariatet, Aalborg Universitet

Vil du udfylde en af de mest centrale administrative funktioner på Aalborg Universitet og være bindeleddet mellem rektor, direktion og resten af organisationen? Er du en mester i samarbejde, motiverende ledelse og i at lede tværgående administrative funktioner? Så søg stillingen som sekretariatschef i Rektorsekretariatet på Aalborg Universitet.

Stillingsbeskrivelse

Som sekretariatschef får du en helt særlig rolle og mulighed for at skabe sammenhæng mellem de strategiske indsatser og mål og AAU´s organisation. Du bliver en central samarbejdspartner for både rektor og direktion, og du bliver omdrejningspunkt for de mange tværgående funktioner i AAU´s store og komplekse organisation. 

Du skal kunne balancere mellem at have styr på detaljerne og samtidig bevare overblikket – du skal være en rammesættende og motiverende personaleleder, og samtidig selv være en fortrolig sparringspartner med rektor og direktion. Du skal kunne være i fortrolige rum og samtidig arbejde aktivt for at skabe sammenhængskraft i hele organisationen ved at formidle viden og holdninger fra og til rektor og direktion. 

Du bliver chef for i alt 50 dygtige og engagerede medarbejdere i Rektorsekretariatet og Kommunikationsafdelingen og direkte personaleleder for ca. 20 medarbejdere. Som sekretariatschef refererer du til universitetsdirektøren, og du får en aktiv rolle i Fælles Services chefgruppe, hvor de øvrige centrale administrative chefer indgår. 

Du bliver en del af en betydningsfuld institution, der bidrager til løsningen af de helt store samfundsudfordringer inden for f.eks. klima, bæredygtighed og sundhed blandt engagerede og topmotiverede medarbejdere og kolleger i en kultur med højt til loftet. Du får en hverdag med mange forskelligartede opgaver og udfordringer i et miljø med tårnhøj faglighed. 

Du har, foruden en relevant akademisk uddannelse, stor interesse for og indsigt i de væsentligste forsknings- og uddannelsespolitiske dagsordner, ligesom du har ledererfaring og har arbejdet i en større politisk styret organisation i komplekse tværgående funktioner. Har du erfaring fra centraladministrationen er det en fordel men ikke et krav. 

Du kan læse mere om AAU og Rektorsekretariatet på universitetets hjemmeside på www.aau.dk.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 9. maj 2021. 

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte universitetsdirektør Søren Lind Christiansen på telefon 6196 7444, eller konsulent Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740. Detaljeret stillingsbeskrivelse, herunder information om ansøgningsproces, kan rekvireres ved henvendelse til Vibeke Rosenbeck.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Protokollat om ansatte i stillinger klassificeret i lr. 35-42, i en stilling klassificeret i lønramme 37.

 Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

2021-224-03356

Ansøgningsfrist

09/05/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende