Ledige stillinger

HR-partner - HR Servicecentret på Aalborg Universitet

Har du brede HR-kompetencer og er du god til at etablere stærke, tillidsfulde relationer? Så er du måske vores nye kollega. HR Servicecentret søger en HR-partner med start 1.6.2021 eller snarest muligt.

Stillingsbeskrivelse

Som HR-partner indgår du i en fagligt stærk HR-organisation, hvor du ved at yde kompetent rådgivning, service og formidling af løsninger, bliver en værdsat sparringspartner for lederne i de institutter, som du skal servicere. Du bliver en del af HR Servicecentret, som i øjeblikket er opdelt på to lokationer på campus i Aalborg, tæt på de faglige miljøer. Servicecentret består af 1 områdeleder, 9 HR-partnere, 12 HR-konsulenter og 4 lønkonsulenter.

Om dig

Du interesserer dig for universitetets videnskabelige kerneaktiviteter og brænder for HR-fagligt og servicemæssigt at understøtte institutterne i at skabe gode resultater, blandt andet ved at sikre høj kvalitet i rekruttering og fastholdelse af medarbejderne. Hvis du kender til universiteternes opbygning og kerneaktiviteter i forhold til uddannelse og forskning er det en fordel men ikke et krav.

Du har et stærkt fagligt fundament inden for rekruttering, personaleadministration herunder lovgivning og overenskomst, ledelsesunderstøttelse og er, qua din erfaring, kendt for dit løsningsorienterede samarbejde.

Det er afgørende, at du formår både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger at prioritere, koordinere og løse komplekse opgaver og sikre overholdelse af mange deadlines i hverdagen. Desuden er det vigtigt, at du trives med at yde understøttende effektiv service med et højt kvalitetsniveau.

Du evner hurtigt at skabe stærke relationer, kommunikerer godt på dansk og engelsk og har en veludviklet og helhedsorienteret organisations- og ledelsesforståelse. Desuden interesserer du dig for og har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af HR-afdelingen og universitetet.

Som person er du desuden en positiv, fleksibel og proaktiv team-player, der evner at bevare overblikket, når hverdagen bliver hektisk.

Om jobbet

Dine primære opgaver bliver fagligt og administrativt at understøtte rekrutterings- og ansættelsesprocesserne på det videnskabelige og det tekniske/administrative område for det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet. Du vil indgå i et team, bestående af 2 HR-partnere og 4 konsulenter, hvor I sammen bl.a. får ansvaret for kvalitetssikring i rekrutteringsprocessen, rådgivning og sagsbehandling. Der vil også forekomme opgaver i tværfagligt regi.

Du er sparringspartner for ledere i alle HR-spørgsmål og har dermed en koordinerende funktion. Du vil desuden efter behov understøtte lederne i afholdelse af MUS/LUS, seniorsamtaler, sygefraværssamtaler og svære samtaler.

Samtidig sikrer du løsning af de administrative opgaver sammen med dit team. Du kommer til at samarbejde på tværs af organisationen og levere relevant ledelsesinformation fra diverse HR-systemer.

Du vil kunne trække på relevant specialiseret viden og bistand fra dine kolleger i HR-specialistcentret.

Der er højt til loftet i HR afdelingen, vi værner om den faglige kvalitet og arbejder effektivt, men husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde.

Arbejdsstedet er i Aalborg, men tjenesterejser mellem alle AAU adresser (primært Kbh. og Esbjerg) kan forekomme.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte leder af HR Servicecentret Anders Asdal Andersen på 9940 3896/2073 2329 eller på mail: anan@adm.aau.dk.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt, med tiltrædelse 1.6.2021 eller snarest derefter.

Vi forventer at holde samtaler d. 21.4.2021 og eventuelt 2. samtale d. 23.4.2021.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1146194

Ansøgningsfrist

18/04/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende