Ledige stillinger

HR-konsulent til HR Servicecenteret på Aalborg Universitet (Genopslag)

Har du lyst til at arbejde med HR-administration og rådgivning til understøttelse af universitetets videnskabelige kerneaktiviteter, så er du måske vores nye kollega.

Stillingsbeskrivelse


Som HR-konsulent indgår du i en faglig stærk HR-organisation, hvor du i samarbejde med dit team kvalitetssikrer og udmønter ansættelser, forlængelser og fratrædelser af både videnskabelige og administrative medarbejdere.

Du bliver en del af HR Servicecentret, som består af 9 HR-partnere og 15 HR-konsulenter, i tæt samarbejde med de faglige miljøer, som du skal være med til at understøtte.

 Om dig

Du har erfaring med personaleadministration og gerne også lønadministration – og kan kommunikere på dansk og engelsk, da vi er en international arbejdsplads. Det er en klar fordel, hvis du har prøvet at være en del af en større organisation og trives godt med personaleadministrative opgaver og systemer.

Du vil få ansvaret for en portefølje af HR-administrative opgaver af forskelligt omfang og kompleksitet, så der er behov for, at du både er god til at samarbejde med dine kolleger og kan løse opgaver selvstændigt.

Du har en helhedsorienteret organisationsforståelse og trives med at give god service og opbygge positive relationer med dine samarbejdspartnere og kolleger. Du er god til at planlægge opgaveløsningen, så deadlines overholdes til glæde for dem du hjælper og samarbejder med.

Som person er du positiv, har humor, arbejder systematisk, er god til tal og evner at bevare roen i en til tider hektisk hverdag.

Om jobbet

Du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger i et team tilknyttet specifikke institutter og afdelinger. HR Servicecentret har en partner-organisering, hvor du indgår i en team struktur med en eller flere partnere og konsulenter, hvor I sammen fungerer som dine områders kontakt til HR.

I din rolle som HR-konsulent udfører du den HR-administrative sagsbehandling vedrørende ansættelser, lønreguleringer, ændringer i ansættelsesforhold, beregning af anciennitet, ferie og udarbejdelse af ansættelsesbreve. Du rådgiver selvstændigt dine samarbejdspartnere i relevante HR-processer og værktøjer og arbejder ud fra universitetets administrative deadlines. Fagligt vil du kunne trække på specialiseret viden og bistand fra dine kolleger i HR Specialistcentret.

Du vil medvirke i det tværfaglige samarbejde i HR-afdelingen og løbende deltage i optimering, digitalisering og videreudvikling af HR-processerne.

Vi lægger vægt på, at du kan lide at yde understøttende effektiv service på et højt kvalitetsniveau og at du interesserer dig for og bidrager til den fortsatte udvikling af HR-afdelingen samt den løbende udvikling af teamsamarbejdet og det administrative arbejde.

Der er højt til loftet i HR-afdelingen, vi værner om den faglige kvalitet og arbejder effektivt, men husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde.

Arbejdsstedet er i Aalborg, men AAU har campus i både Aalborg, København og Esbjerg. 

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte leder af HR Servicecentret Anders Asdal Andersen på 2073 2329 eller på mail: anan@adm.aau.dk.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast fuldtidsstilling (37 timer). Tiltrædelse 1. juni 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Vi forventer at holde første samtale 20. april 2021 og eventuelt anden samtale 22. april 2021.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1146316

Ansøgningsfrist

18/04/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende