Ledige stillinger

Studieadministrativ medarbejder til Institut for Datalogi, København

Synes du studieadministrative opgaver er spændende, og brænder du for en daglig drift med særligt fokus på Computer Science studier i bred forstand? Så er du måske vores nye kollega.

Stillingsbeskrivelse

Der vil være tale om en bred vifte af driftsopgaver med særligt fokus på studieadministrative opgaver. Men din rolle vil også skulle interagere med de nationale og internationale forskere CS ansætter på CS Campus CPH. Den rolle er ikke endeligt defineret men vi forestiller os at du kan bidrage til den del.

Vi forventer, at du er fagligt dygtig og adaptivt indstillet i forhold til opgaveløsningen. Samtidig lægger vi stor vægt på at du har en grundlæggende indstilling til, at vi kun kan lykkes med vores opgaver, hvis vi hjælper hinanden. 

Hvad kan vi tilbyde dig?
 • Et alsidigt job med stor selvstændighed og afveksling i opgaverne og med en god kontaktflade
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Engagerede kolleger, som lægger vægt på stor faglighed og samarbejde
 • Et selvstændigt job med passende ansvar, hvor du vil indgå som sparringspartner i et team 
 • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor det til tider går stærkt, men hvor der også altid er øje for det sociale.
Det er vores arbejdsmål at et godt samarbejde og en høj grad af professionalisme understøtter effektive, serviceorienterede løsninger i betjeningen af instituttets ansatte, studerende og eksterne samarbejdspartnere.

Hvem er du?
 • du har en kontorfaglig uddannelse kombineret med en stærk og anvendelig administrativ tæft
 • du har et godt overblik og en udpræget sans for detaljer og systematik.
 • du har vilje og evne til at få fulgt egne og fælles opgaver til dørs.
 • du har gode sociale evner - formår at indgå i dialog og samarbejde med mange forskellige typer mennesker, har en smilende og tillidsvækkende personlighed. 
 • du behersker engelsk på højt niveau, både i skrift og tale
 • du har gode IT-kundskaber (Office-pakken) og det vil da være en fordel med erfaring med universitetets administrative systemer, men ikke et must. Vi bruger bl.a. moodle, Digital Eksamen, InfoGlue og Workzone. Du er fortrolig med indsamling og behandling af store mængder data i Excel 
 • du har en fordel i at have kendskab til universitetets studieadministrative processer, men bestemt ikke en nødvendighed.
Hvem er vi?
Institut for Datalogi har på nuværende tidspunkt 1300 studerende og 160 medarbejdere heraf 24 administrative medarbejdere. Instituttets forskere er verdensførende på en lang række områder og indgår i en bred vifte af nationale og internationale forskningsprojekter, der ofte resulterer i banebrydende teknologier til anvendelse kommercielt eller samfundsmæssigt.

Ud over hovedarbejdspladsen i Aalborg er instituttet fortsat i færd med at etablere undervisnings- og forskningsaktiviteter ved Aalborg Universitet København. I administrationen i Aalborg er der i dag ansat 24 medarbejdere.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med start 1. juni 2021 eller snarest derefter. 

Arbejdsstedet er København.

Ansøgninger vil blive læst løbende.

Vi forventer at kunne holde samtaler i ugerne 17/18, og kandidater, som kaldes til samtale, kan blive bedt om at udføre en mindre forberedende opgave.

Yderligere oplysninger om stillingens indhold kan fås ved henvendelse til faglig koordinator Lene Even, even@cs.aau.dk.

Yderligere oplysninger om stillingens vilkår kan fås ved henvendelse til sekretariatschef Helle Westmark, west@cs.aau.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1147581

Ansøgningsfrist

23/04/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende