Ledige stillinger

Økonomimedarbejder ved Institut for Planlægning på Aalborg Universitet i København

Har du lyst til at indgå i økonomiteamet ved Institut for Planlægning på Aalborg Universitet? Er du udpræget serviceminded, detaljeorienteret og skarp til tal og kan kommunikere på både dansk og engelsk? Så er det muligvis dig, vi søger! Ved Institut for Planlægning på Aalborg Universitet i København søger vi en initiativrig, engageret og ansvarsbevidst økonomimedarbejder til en fast fuldtidsstilling fra 1. september 2021. Som økonomimedarbejder ved Institut for Planlægning bliver du en del at instituttets sekretariat, som består af en bred gruppe af teknisk administrativt personale, som alle arbejder med administrative supportopgaver til understøttelse af vores kerneaktiviteter; forskning, uddannelse og vidensamarbejde. Du vil indgå i økonomiteamet, som fagligt ledes af instituttets økonomiansvarlige og du vil referere til instituttets sekretariatsleder. Institut for Planlægning er bredt repræsenteret i både Aalborg og København, og denne stillingen er med arbejdsplads i København, men der kan forventes rejseaktivitet til Aalborg.

Stillingsbeskrivelse

Dine opgaver vil primært være fokuseret omkring instituttets driftsøkonomi, hvilke blandt andre omfatter:

 • Bogføring, herunder fakturahåndtering og rejseafregninger
 • Indkøb for hele instituttet
 • Udstyr og anlægsregistrering
 • Opdatering af økonomisystemer
 • Front office for henvendelser vedr. økonomi i København
 • Diverse Ad hoc supportopgaver

Om dig

Du er udpræget serviceorienteret og trives med mange forskellige typer af administrative supportopgaver på samme tid og du forstår at supportere en bred gruppe af kollegaer på instituttet. Du har en fleksibel forståelse af og tilgang til din opgaveportefølje, som løbende vil blive tilpasset det aktuelle supportbehov.

Dine kvalifikationer:

 • Struktureret og selvstændig tilgang til dit arbejde
 • Serviceminded og god til at navigere i en stor organisation med mange samarbejdspartnere på mange niveauer i organisationen
 • Opsøgende og initiativrig og god til både at drive og afslutte opgaver
 • Solid erfaring med bogføring og god økonomiforståelse gerne fra en statslig institution
 • Har flair for brug af administrative IT-værktøjer
 • God til at kommunikere både på dansk og engelsk
 • Godt humør, positiv indstilling og gode samarbejdsevner

Hvem er vi?

På Institut for Planlægning tilstræber vi et dynamisk arbejdsmiljø med en uformel tone og højt engagementet. Til tider har vi en hektisk og omskiftelig hverdag, men vi sætter altid trivsel og godt samarbejde meget højt. Vi vil sørge for, at du får en god introduktion og oplæring, og du vil have gode muligheder for at præge dit job og bidrage med netop din personlighed og dine erfaringer.

Institut for Planlægning arbejder med planlægning, teknologi og samfund med henblik på skabelsen af en mere bæredygtig fremtid. Instituttet er tværfagligt forankret i de tekniske, natur- og samfundsvidenskabelige discipliner og præsenterer en unik kombination af samfunds- og teknologiforståelse, hvor digitale og tekniske løsninger samtænkes med samfundets behov.

Vi leverer forskningsbaseret undervisning inden for en række uddannelser. Heriblandt er By-, energi- og miljøplanlægning, Teknoantropologi, Bæredygtigt design og Landinspektørvidenskab.

Flere oplysninger kan findes på www.plan.aau.dk

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 25 og 26.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sekretariatsleder Lena Haugsted Laursen på telefon 93562313/mail lena@plan.aau.dk  eller økonomiansvarlig Tina Helsinghoff på telefon 99409548/mail tih@plan.aau.dk .

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1150152

Ansøgningsfrist

13/06/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende