Ledige stillinger

Laborant til sektion for Kemi

<p>Institut for Kemi og Biovidenskab, Aalborg Universitet søger en eller flere laboranter med ansættelse fra 1. juni 2021 eller snarest herefter. Stillingen er på 37 ugentlige timer.</p>

Stillingsbeskrivelse

Som laborant i stillingen skal du varetage driften af vores laboratorier. Du skal blandt andet stå for kemikalieindkøb, kemikalieregistrering, affaldshåndtering, betjening og instruktion af analyseapparatur. En vigtig arbejdsopgave for laboranten er at overvåge, at sikkerheden i vores tre laboratorier overholdes, herunder at introducere studerende og nye ansatte til laboratoriesikkerhed. Da nogle af vores studerende og ansatte er udenlandske kræver jobbet, at man kan begå sig på engelsk både i skriftlig og i tale. Du vil være i kontakt med mange forskellig studerende og ansatte i løbet af en normal arbejdsuge. Du skal være indstillet på en omskiftelig hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Du skal desuden udføre forskningsunderstøttende aktiviteter såsom at foretage kemiske analyser og teste forskellige forsøgsopstillinger. Sektionen råder over en rækker analyseteknikker såsom HPLC, XRD, DCS, DLS og arbejder med organiske synteser, produktion og test af glasmaterialer, samt test af membraner.

Kvalifikationskrav

Vi forventer, at

  • Du har en uddannelse som laborant eller lignende
  • Du er selvstændig og kan sætte dig ind i betjeningen af nyt udstyr og finde løsninger, hvis der opstår problemer i laboratoriet
  • Du er ansvarlig og kan prioritere dine arbejdsopgaver
  • Det er vigtigt for dig at laboratoriesikkerheden overholdes, og du gør opmærksom på det, hvis det ikke er tilfældet.

En dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling
Institut for Kemi og Biovidenskab består af fem sektioner, hvoraf tre er beliggende i Aalborg med forskning og undervisningen inden for Kemi, Bioteknologi, Biologi og Miljøvidenskab. Stillingen som laborant er placeret i Aalborg i sektion for Kemi som består af tre forskningsområder; organisk kemi, uorganisk kemi og proceskemi, hvor vi blandt andet arbejder med udvikling af nye forbedrede solceller, brudsikkert og selvhelende glas, samt teknologier til at indvinde mineraler fra havvand.

Institut for Kemi og Biovidenskab på Aalborg Universitet fremmer den regionale, nationale og globale vidensopbygning. Vi bidrager til løsningen af samfundets udfordringer via forskningsresultater på højeste niveau og problembaseret uddannelse. Forskningsområderne inden for Kemi og Kemiteknologi, Bioteknologi, Biologi og Miljøvidenskab, løser væsentlige problemstillinger til gavn for samfundet. Vi er et institut i udvikling, hvorfor du skal have lyst til at være på en dynamisk arbejdsplads.

Vi er ca. 195 medarbejdere fordelt på campus i Aalborg, Esbjerg og København, der hver har ansvar for relevante forskningsbaserede uddannelser. Som administrativ medarbejder bliver du en del at instituttets sekretariat, som består af en bred gruppe af teknisk administrativt personale, som alle arbejder med supportopgaver til understøttelse af instituttets kerneaktiviteter; forskning, uddannelser og viden samarbejde. Vi lægger vægt på, hvem du er som person og de personlige kvalifikationer, du bringer med både til sektionen og instituttet.

Læs mere om instituttet her: https://www.bio.aau.dk/

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder for Kemi Morten Lykkegaard Christensen på tlf. 9940 8464.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-Fællesoverenskomsten, HK/STAT, organisationsaftale for laboratoriefunktionærer i statens tjeneste.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning eletronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1150523

Ansøgningsfrist

Sun May 16 00:00:00 CEST 2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende