Ledige stillinger

Aalborg Universitet søger en BI konsulent til universitetets BI team

Vil du være med til at implementere fremtidens BI landskab på Aalborg Universitet (AAU)? Er du hjemmevant i Power BI og i at skabe præsentationer og visualiseringer af data? Forstår du, hvad der skal til for at skabe digitale løsninger til at forbedre beslutningsprocesser? Så er det dig, vi søger.

Stillingsbeskrivelse

AAU er i proces med at implementere Power BI som nyt front-end værktøj. Derfor søger vi en kollega, der kan formidle og analysere kompleks databaseret indsigt på tværs af organisationen. 

Du vil bidrage til at definere og udvikle vores nye løsninger helt fra ide til færdigt produkt, og du vil være med til at sætte retningen for, hvordan vi i fremtiden anvender Power BI på AAU. 

I det daglige vil du have tæt kontakt med både brugere og kollegaer forskellige steder i organisationen, da vi lægger stor vægt på brugerinddragelse i de løsninger, vi udvikler. Du vil få ansvar både for at skitsere potentielle løsninger og efterfølgende udvikle dem til vores brugere.

Dine kompetencer
Som BI-udvikler hos AAU kommer du til at varetage opgaver relateret til udvikling, vedligehold og drift af en Business Intelligence løsning, som servicerer hele universitetet.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og kan samarbejde på tværs af faggrupper og forretningsområder, bl.a. i forbindelse med afdækning af behov og undervisning. 

Vi forventer samtidig, at du er en dygtig og engageret BI konsulent med en relevant, faglig baggrund. Du har praktisk erfaring på følgende områder: 

• Visualisering og analyse af data i Power BI
• Udvikling og definition af dashboards 
• Formidling af viden og indsigt

Vi tilbyder:
Hos os får du et spændende job og en alsidig hverdag. Som team leverer vi løsninger til alle dele af AAU, så du får rig mulighed for at samarbejde med kollegaer i en stor og kompleks organisation med mange forskellige dagsordner og ønsker. 

Vi er et mindre team på fem personer, som varetager drift og udvikling af AAU’s BI-platform fra kilde til front-end rapportering, og du vil derfor få mange muligheder for at sætte dit eget præg på vores løsninger, både i udviklingsfasen samt i den løbende drift. Vi bruger Microsoft SQL server, Power BI, OTBI samt QlikView. 

Teamet består af både back-end og front-end udviklere, som samarbejder og sparrer om både drift og udvikling. Vi arbejder løbende med at udvikle vores processer, og vores tilgang er baseret på ansvar og inddragelse i beslutningsprocesserne. 

Initiativ og gode ideer er velkomne, og du kan i vid udstrækning få lov til at løbe med bolden, så længe du holder fokus på at løse forretningens ønsker og behov. 

BI-teamet er en del af AAU’s økonomiafdeling, hvor omgangstonen er uformel, der er fleksible arbejdstider og gode muligheder for at skabe balance mellem arbejds- og familieliv.

Stillingen er fuldtid 37 timer, og arbejdsstedet er Fredrik Bajers Vej 7K, Aalborg Øst. Ansættelse er fra 1. september 2021.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ØA-supportchef Lisa Thordal Lavrsen på telefon 9940 9521 eller mail litl@adm.aau.dk.

Samtaler forventes afholdt 30. juni 2021 – 1. juli 2021

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1154409

Ansøgningsfrist

25/06/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende