Ledige stillinger

Selvstændig og energisk IT-supportelev til IT service på Aalborg Universitet København

På Aalborg Universitet København (AAU CPH), søger vi lige nu en selvstændig og energisk IT-elev til vores IT Service afdeling på campus i Københavns sydhavn (ITS CPH). Som IT-supporterelev i ITS CPH vil du få et alsidigt og varieret uddannelsesforløb med rig mulighed for personlig og faglig udvikling; alt i alt en rigtig god ballast at tage med i din videre karriere. Stillingen ønskes besat fra 1. august 2021 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Du kommer til at arbejde med IT-support og service til medarbejdere og studerende på hele AAU, og vil under uddannelsen få praktisk erfaring med mange forskelligartede IT-opgaver. Vi arbejder efter ITIL Best Practice, servicerer efter Service Excellence principper, og lægger vægt på et uformelt miljø med gode samarbejdsrelationer og frihed under ansvar.

Stillingen er placeret i ITS CPH, som er en del af AAU CPH’s administrative afdeling, Fælles Service CPH. ITS CPH er desuden en del af den samlede IT organisation på AAU, hvorfor der arbejdes tæt sammen med kolleger i Aalborg, og på tværs af teams og afdelinger. I vores team er vi seks fastansatte kolleger og et antal studentermedhjælpere, som løfter opgaverne i fællesskab i en til tider hektisk hverdag.

Om jobbet


ITS CPH håndterer den daglige kontakt til brugere på AAU CPH. Kontakten sker via telefon, e-mail, service management systemer og personlige henvendelser. Du vil således få erfaring med alt fra personlig betjening i servicedisken, over trouble-shooting via mail, til support af digital eksamen og videokonferenceanlæg. Da ca. ¼ af de ansatte og studerende er udenlandske, er det vigtigt, at du også kommunikerer godt på engelsk.

Dine primære arbejdsopgaver/læringsmuligheder vil være:

 • Generel IT-support 1st og 2nd line
 • Hard- og software support af både Mac (MacOS) og PC (Windows)
 • Opsætning og installation af nye maskiner
 • Diverse opgaver ift. Microsoft Office og anden standardsoftware
 • Support af digital eksamen og videokonference
 • Opfølgning og dokumentation i Service management systemet
 • It-relaterede ad hoc opgaver

I løbet af din tid hos os må du også forvente at blive ’udvekslet’ i en periode til vores centrale IT-afdeling på campus i Aalborg.

Om dig


Du har bestået grundforløbet på Data og kommunikationsuddannelsen, og har dertil et udpræget service-gen. Du befinder dig godt med at kommunikere med mange forskellige kolleger og brugere på både dansk og engelsk, og evner at sætte dig ind i deres problemstillinger. Derudover, har du selvfølgelig en stærk lyst til at lære nyt, og udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi lægger særlig vægt på, at du:

 • Har bestået grundforløbet på data- og kommunikationsuddannelsen
 • Er servicemindet, udadvendt og glad for at hjælpe brugerne
 • Du kan møde brugeren i øjenhøjde
 • Er en naturlig team-player, som også kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • Du kan skrive og tale flydende dansk og engelsk.

Vi tilbyder


ITS CPH tilbyder en arbejdsplads med en god atmosfære og erfarne kolleger, som værdsætter dagligt samarbejde og sparring, med god mulighed for udvikling i opgaverne. Du får en erfaren kollega som oplæringsansvarlig, og en plan for dit uddannelsesforløb, der relaterer sig til uddannelsens læringsmål.

AAU CPH udgør Aalborg Universitets forsknings- og uddannelsesaktiviteter i Københavnsområdet. Vi er en moderne campus, som tilbyder en problembaseret, tværfaglig og erhvervsrettet studieform. Vi huser ca. 3.300 studerende og omtrent 500 ansatte, hvoraf en stor del af både de studerende og ansatte har international baggrund.
Læs mere om AAU CPH på www.cph.aau.dk.

Arbejdssted: Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

Ansøgningsfrist 21. juni 2021.

Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 26.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder i ITS CPH, Jeanette Botschinsky, på tlf: 9940 3106/e-mail: jeb@its.aau.dk eller systemadministrator, Lars Frøkjær Knudsen på tlf: 99402485/e-mail: lfk@its.aau.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for håndværkere.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis/skolebevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1154911

Ansøgningsfrist

21/06/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende