Ledige stillinger

Økonomimedarbejder

Ved Økonomiafdelingen på Aalborg Universitet er en fast stilling som økonomimedarbejder ledig til besættelse d. 1. november 2021 eller snarest derefter. Den ledige stilling er tilknyttet Serviceteamet, der er fysisk placeret i Økonomiafdelingen.  

Stillingsbeskrivelse

Serviceteamet varetager bl.a. den regnskabsmæssige administration af anlægsinvesteringer, interne handler, universitetets centrale puljer samt håndterer rejse- og udlægsafregninger og foretager bogføring af fakturaer for nogle af universitetets sekretariater.

Serviceteamet er omdrejningspunkt for mange typer af henvendelser og opgaver, og i løbet af en arbejdsdag kan man have kontakt til en lang række kollegaer. Det er derfor helt afgørende, at man som person trives med en hverdag med mange mennesker, og hvor det ikke kun handler om egne opgaver, men i høj grad også fælles opgaver og løsninger, hvor alle tænker ”vi”. 

Du skal, sammen med teamets øvrige medarbejdere, varetage de regnskabs- og forvaltningsmæssige opgaver i forbindelse med opgørelse, bogføring og kontrol af en række af universitetets fælles økonomiopgaver.
 
Eksempler på opgaver:
  • Assistere med opgørelse, bogføring og kontrol af en række af universitets interne handler
  • Kontering af fakturaer
  • Udstyrsregistreringer
  • Beregning og kontering af forskellige interne fordelinger på eks. indtægter, fleksjobbidrag og AES
  • Diverse ad hoc opgaver.
Ovenstående opgaver kan blive fordelt anderledes, når vi kender dine særlige kompetencer.

Om dig:
Vi forventer, at du er en person med myndighed og eget initiativ, men mest af alt ønsker vi af dig, at du trives med at lære nyt. Arbejdet i et universitetsmiljø forudsætter, at du kan bevare overblikket og være proaktiv, udadvendt og serviceminded. Samtidig skal du have lyst til at indgå i et team med kontorets øvrige engagerede og kompetente medarbejdere, ligesom du vil få mange kontakter på tværs af organisationen.

Kvalifikationskrav:
  • En relevant, kontorfaglig uddannelse og erfaring inden for bogholderi, regnskab eller tilsvarende
  • Godt kendskab til MS Office-pakken, særligt Excel
  • Gerne kendskab til Universitetets økonomisystem ØSS (Oracle e-businesssuite)
  • Gerne kendskab til WorkZone, der er universitetets journaliseringssystem.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Teamleder Janne Sverd, tlf. 99409873 eller jasv@adm.aau.dk.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer. Arbejdsstedet er Aalborg.

Samtaler forventes afholdt i uge 38.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1168987

Ansøgningsfrist

21/09/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende