Ledige stillinger

Vikariat som indkøber af IT-udstyr

Ved Aalborg Universitets IT-afdeling er et halvt års vikariat som indkøber af IT-udstyr ledigt til besættelse pr. 15. oktober 2021 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige IT-indkøbere i IT-service-teamet, som står for al IT-indkøb til Aalborg Universitet (AAU), herunder også software. Arbejdsopgaverne for indkøberne består primært i at rådgive og effektuere bestillinger fra ansatte på AAU’s campusser i hhv. Aalborg, København og Esbjerg, substituere produkter og foretage opfølgning på restordrer. Dette er opgaver, som skal løses hurtigt og effektivt, således at brugerne ikke oplever unødig ventetid på deres bestillinger, og så AAU’s indkøbsaftaler efterleves.

Dine arbejdsopgaver omfatter følgende:
 • Støtte til IT-supporternes brugerrådgivning om IT-produktvalg
 • Ordremodtagelse fra ansatte på AAU via AAU’s E-handelssystem
 • Indhentning af tilbud fra forskellige leverandører
 • Indkøb hos vore leverandører
 • Ordreopfølgning
 • Registrering af indkøb, fakturabehandling og udstyrsregistrering
 • Løbende vedligehold af E-handelsportal og internt bestillingskatalog
 • Håndtering af modtagelse af leverancer og samling af ordre til vore servicedeske
 • Fokus på løbende at optimere og sikre en effektiv indkøbsproces.
Du skal være serviceminded og have godt humør. Du skal kunne holde mange bolde i luften på én gang, være indstillet på til tider at virke som blæksprutte og altid have fokus på at levere den bedste service til dine kolleger på AAU, såvel i IT-afdelingen som på resten af universitetet.

Kvalifikationer
Du har en relevant uddannelse kombineret med erfaring med indkøb af IT-udstyr. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med indkøb i en offentlig virksomhed, som bruger statens indkøbsaftaler.

Særligt vil der til denne stilling blive lagt vægt på:
 • Erfaring med indkøb af IT-udstyr og software
 • Kendskab til statens indkøbsaftaler og til udbudsforretninger
 • Erfaring med IT, primært PC’er, tablets, mobiltelefoner mv. og perifert udstyr til en arbejdsplads
 • Gode engelsk-kundskaber
 • Ordenssans
 • Indstillet på at arbejdet foregår som teamwork.
Stillingen refererer til teamlederen i IT-service-teamet.

Yderligere oplysninger omkring stillingen kan fås ved kontakt til teamleder Michael Kristensen på tlf. 9940 9458 eller e-mail mk@its.aau.dk.

Samtaler forventes afholdt i uge 40.

Stillingen er på 37 timer og tidsbegrænset i perioden 15.10.2021 - 14.04.2022. Arbejdsstedet er Aalborg.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1169086

Ansøgningsfrist

01/10/2021

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende