Ledige stillinger

Laborant ved Institut for Kemi og Biovidenskab

Ved Institut for Kemi og Biovidenskab, Aalborg Universitet er en stilling som laborant ledig til besættelse pr. 1.2.2022 eller snarest derefter. Stillingen udløber 31.1.23 og er på 30 ugentlige timer.

Stillingsbeskrivelse

Stillingen tilhører et team af laboranter, biologer og dyrlæger under sektion for Bio- og ingeniørvidenskab, der understøtter både undervisning af instituttets biologistuderende, forskning og myndighedsbetjening. Denne stillings hovedfokus er forsknings- og myndighedsbetjeningsopgaver tilknyttet seniorforsker Sussie Pagh.  

De primære opgaver vil være:

 • Klargøring af og deltagelse ved obduktioner af faldvildt (herunder lejlighedsvist strandede havpattedyr).
 • Udførelse af laboratoriearbejde i forbindelse med aldersbestemmelser, reproduktionsundersøgelser og fødeundersøgelser af pattedyr og fugle
 • Journalisering og dataindtastning, kommunikation med Naturstyrelsen og private som skal aflevere faldvildt, samt katalogisering og monitorering af lager af indleverede dyr.
 • Feltarbejde i form af indsamling af materiale til projekter kan lejlighedsvist indgå i arbejdet

Kvalifikationskrav:

Vi forventer at;

 • Du er uddannet laborant eller lignende
 • Har et godt overblik,
 • Du har systematiske arbejdsmetoder,
 • Du er udadvendt. 

Vi lægger stor vægt på;

 • at vores kommende medarbejder er en god teamplayer,
 • er selvstændig,
 • kan overskue forskelligartede arbejdsopgaver.
 • erfaring med bakteriologi og histologi vil være en fordel

 Der vil være oplæring i nødvendigt omfang.

En dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling
Institut for Kemi og Biovidenskab består af to sektioner, med forskning og undervisningen inden for Kemi, Kemiteknik, Bioteknologi, Biologi og Miljøvidenskab. Stillingen som laborant er placeret i Aalborg i sektion for Bio- og Ingeniørvidenskab.

Institut for Kemi og Biovidenskab på Aalborg Universitet fremmer den regionale, nationale og globale vidensopbygning. Vi bidrager til løsningen af samfundets udfordringer via forskningsresultater på højeste niveau og problembaseret uddannelse. Forskningsområderne inden for Kemi og Kemiteknologi, Bioteknologi, Biologi og Miljøvidenskab, løser væsentlige problemstillinger til gavn for samfundet. Vi er et institut i udvikling, hvorfor du skal have lyst til at være på en dynamisk arbejdsplads. Instituttet har ca. 195 medarbejdere fordelt på campus i Aalborg, Esbjerg og København.

Læs mere om instituttet her: https://www.bio.aau.dk/

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seniorforsker Sussie Pagh tlf.: 5229 2292 eller laborant Sofie Albrekt Hansen tlf.: 4239 0554.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-Fællesoverenskomsten, HK/STAT, organisationsaftale for laboratoriefunktionærer i statens tjeneste.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning eletronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1181347

Ansøgningsfrist

19/01/2022

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende