Ledige stillinger

Proceskonsulent

Motiveres du af at drive forandringer gennem optimering af processer? Er du en stærk facilitator? Har du god forretningsforståelse og flair for at se både slutbrugerperspektiver og de overordnede sammenhænge? Så er det måske dig, vi søger. Ved Studiesystemer på Aalborg Universitet er en stilling som Proceskonsulent ledig til besættelse fra 1. august 2022 eller snarest herefter.

Stillingsbeskrivelse

AAU har udarbejdet en masterplan for digitalisering af den administrative understøttelse af universitetets kerneopgaver. En indsats i masterplanen er at udskifte en række gamle legacy-systemer og anskaffe nye standardsystemer til understøttelse af det studieadministrative område. Samtidig har AAU en ambition om at optimere forretningsprocesserne med henblik på at levere en mere sammenhængende, effektiv og serviceorienteret understøttelse af både studerende og ansatte på AAU.

Vi søger derfor en proceskonsulent, der kan bidrage aktivt i denne forandringsproces. Din første store opgave bliver at designe og drive en proces for afdækning af og forståelse for AAU's studieadministrative as-is processer, de organisatoriske sammenhænge og det systemlandskab, de spiller ind i, som grundlag for at designe optimerede to-be processer.

Procesarbejdet skal ske dels mhp. at optimere processerne på den korte bane i og på tværs af de eksisterende systemer og dels som forberedelse til udskiftning af de studieadministrative kernesystemer, hvor ambitionen er at opnå en sammenhængende understøttelse af forretningsområdet Uddannelse.
 
Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver – i samarbejde med gode kolleger – at:
  • Drive og facilitere arbejdet med AAU’s studieadministrative processer med en høj grad af brugerinvolvering
  • Bidrage til at designe sammenhængende og effektive arbejdsgange på tværs af organisationen.
Derudover forventes det, at du indgår i områdets øvrige arbejde omkring proces- og systemforvaltning.

Vi tilbyder:
Aalborg Universitet er en spændende verden af viden – og sammen med det øvrige AAU Fællesservice har vi i Studieservice til opgave at servicere Aalborg Universitets ledelse, ansatte, studerende og samarbejdspartnere som led i den daglige drift af universitetet. Vi tilbyder en interessant og udfordrende stilling i en organisation i bevægelse, hvor du har mulighed for at gøre en positiv forskel. Stillingen er placeret i Studiesystemer, der arbejder med digitalisering af det studieadministrative område. Vi er et ambitiøst og uhøjtideligt kontor, hvor vi sætter udvikling, samarbejde og et godt arbejdsklima meget højt. Du får 9 gode kolleger, som brænder for at skabe forandring sammen med og igennem kolleger og samarbejdspartnere.

Se mere på www.studieservice.aau.dk/ eller www.aau.dk.

Vi søger:
  • en erfaren proceskonsulent med dokumenteret erfaring fra lignende opgaver og en relevant, lang videregående uddannelse
  • Du skal kunne arbejde såvel strategisk som operationelt og have lyst til og gerne erfaring med at manøvrere i en kompleks politisk organisation med mange dagsordener. Kendskab til universitetssektoren er en fordel
  • Du har blik for både brugerperspektivet og proces- og datamæssige sammenhænge inden for og på tværs af forretningsområderne
  • Du har erfaring med servicedesign, og du har en god data- og systemforståelse
  • Det forventes, at du er en dygtig kommunikator, og at du er god til at samarbejde bredt og opbygge tillid med kollegaer med forskellige fagligheder på tværs af universitetet.
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved henvendelse til projektleder Sólgerð Torp 9940 9377 / sot@adm.aau.dk eller områdechef Pernille Refstrup, tlf. 9940 9099 / pre@adm.aau.dk

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Stillingen er med reference til områdechef Pernille Refstrup for Studiesystemer under Studieservice.

Samtaler forventes at finde sted tirsdag d. 1. juni 2022 samt evt. 2. runde d. 7. juni 2022.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1189254

Ansøgningsfrist

Mon May 23 00:00:00 CEST 2022

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende