Ledige stillinger

Kompetenceudviklingskonsulent med særligt fokus på strategisk lederudvikling søges til HR-afdelingen på Aalborg Universitet

Motiveres du af at skulle sætte dagsordenen for kompetence- og lederudviklingen i en stor vidensorganisation som Aalborg Universitet? Kan du omsætte den nyeste viden på området til konkrete løsninger? Trives du med at arbejde tværfagligt, kreativt og i tæt samspil med ledere, forskere og undervisere? Så er det dig, vi gerne vil høre fra. AAU ønsker, med sin nye strategi Viden for Verden 2022-2026, at sætte rammerne for AAU som et missionsdrevet universitet. Det betyder, at vi som universitet er drevet af et meningsgivende formål, der rækker ud over vores egen organisation og bidrager til en bæredygtig udvikling af verden. Strategien sætter også rammerne for de kommende års ambitioner for udvikling af organisation og ledelse, som dækker over målrettede kompetence- og lederudviklingsindsatser, som du i tæt samspil med kolleger i HR-afdelingen og ledere i organisationen skal udvikle, understøtte og implementere. Det er således en stilling, der rummer store muligheder for at præge og udvikle universitetets interne kompetence- og lederudviklingstilbud.

Stillingsbeskrivelse

Som kompetenceudviklingskonsulent bliver du en del af teamet Trivsel & Udvikling, som er en del af universitetets HR-afdeling. Teamet har generelt et særligt fokus på at integrere fagområderne leder- og kompetenceudvikling, trivsel, arbejdsmiljø og sygefravær og varetager bl.a. udvikling, koordinering og formidling af AAU’s interne kompetence-udviklingsaktiviteter. 

Arbejdsopgaver:
 • Skabe sammenhæng mellem strategi og kompetence- og lederudvikling, herunder sikre involvering og ejerskab
 • I samarbejde med interne aktører prioritere, udvikle og tilrettelægge kompetence- og lederudviklingsinitiativer iht. AAU’s strategi og på baggrund af organisationens behov
 • Facilitere og drive udviklingen af kompetenceudviklingsaktiviteter fra idé til evaluering
 • Skabe netværk og kontakt til kursusudbydere og leverandører
 • Kvalitetssikre AAU’s interne kompetenceudviklingstilbud, herunder give undervisere og konsulenter modspil og feedback
 • Rådgive og sparre med organisationens ledere og medarbejdere om muligheder for kompetence- og lederudvikling
 • Selvstændigt og sammen med teamet tilrettelægge kommunikationen omkring nye aktiviteter i form af nyhedsbreve, direct mails, redaktionel omtale mv.
Kompetenceprofil:
Du er up-to-date med den nyeste viden indenfor området, som du naturligt og systematisk tænker ind i løsningen af dine opgaver. Du deler gerne din viden og samarbejder med kollegerne i dit team, resten af HR-afdelingen, samt med den øvrige organisation. Vi forventer desuden, at du er selvstændig og initiativrig og har øje for behovene i organisationen.

Den foretrukne ansøger har:
 • En relevant uddannelse og stor erfaring med at udvikle og drive kompetence- og lederudviklingsaktiviteter i en kompleks organisation
 • Erfaring med at se sammenhænge mellem strategi, organisation og kompetence- og lederudvikling
 • Arbejdet kreativt, udviklings- og resultatorienteret med kompetenceudvikling
 • Evne til at balancere mellem en strategisk og praksisnær tilgang
 • Erfaring med indgåelse af rammeaftaler og tilknyttede processer
 • Erfaring med intern markedsføring baseret på at lytte, tolke og omsætte organisationens behov
 • Stærke kommunikationskompetencer og evner til at skabe og dyrke gode relationer.
Vi tilbyder:
En spændende stilling i et stærkt, fagligt miljø. Arbejdssproget er primært dansk, men Aalborg Universitet har mange medarbejdere, hvis arbejdssprog er engelsk, hvorfor du også skal kunne kommunikere på engelsk. Der er højt til loftet i HR-afdelingen, vi værner om den faglige kvalitet og arbejder effektivt, og husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde. 

Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse 1. august 2022.

Kontakt og ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er tirsdag den 24. maj 2022. Vi forventer at holde samtaler den 30. og 31. maj 2022. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte HR Vicedirektør Henrik H. Søndergaard på tlf. 9940 3938 eller teamleder Line Renée Thellufsen på tlf. 9940 9451.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1189810

Ansøgningsfrist

24/05/2022

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende