Ledige stillinger

Kickstart din karriere som IT graduate hos IT Services på Aalborg Universitet

IT Services (ITS) tilbyder en varig ansættelse, hvor du de første 1 1/2 år følger et graduate program. Graduate programmet starter 1. september 2022 og varer 1½ år. Forløbet består af en kombination af egne opgaver, sidemandsoplæring samt mentorforløb.

Stillingsbeskrivelse

Graduate programmet fører til en stilling i den afdeling i ITS, hvor der er bedst match med ønsker og kompetencer.

Graduate programmet tilbydes til op til fem kandidater, og henvender sig til dig, der er nyuddannet akademiker med en uddannelse indenfor digitalisering og IT. Som graduate hos ITS kan du se frem til at omsætte den viden, du har opnået gennem din uddannelse til praksis.

Graduate programmet hos ITS har fokus på forskellige områder, herunder IT-sikkerhed, sourcing, udvikling, programmering, kommunikation og organisatorisk implementering, projektledelse og digitalisering.

I graduate programmet tilbyder vi:
 • ansvar for egne opgaver i et stærkt, fagligt samarbejde
 • deltagelse i beslutningsprocesser
 • fokus på faglig sparring, og et godt fællesskab og netværk på tværs
 • en struktureret indføring og oplæring i relevante faglige problemstillinger inden for de enkelte områder
 • et team af graduates, du kan sparre med om opgaveløsning og kompetenceudvikling, og som kan give dig et fagligt og socialt netværk hos ITS
 • fokus på din personlige og karrieremæssige udvikling blandt andet i form af en mentor, hvor du kan søge råd og vejledning.
Du vil igennem graduate forløbet arbejde i tre forskellige afdelinger og herigennem stifte bekendtskab med bl.a.:
 • Forsknings-IT (HPC, AI (supercomputere, kunstig intelligens
 • Udviklings- og implementeringsprojekter
 • Infrastruktur (servere, overvågning, digitalisering, operativsystemer)
 • Læringsteknologier (digitalisering til læring/undervisning)
 • Cybersecurity og provisioning.
Forløbet kickstartes med en fælles onboarding, hvor et planlagt introforløb skal give dig den bedste start i graduate programmet. I introforløbet vil du besøge udvalgte institutter og afdelinger på AAU, så du allerede her stifter bekendtskab med Aalborg Universitets mange afdelinger og institutter. Du vil gennemføre et onboarding-program, hvor du bliver introduceret til universitetets strategi ”Viden for verden”, som udgør grundlaget for universitetets udvikling, strategiske retning, særkender og fokuspunkter.

Som ITS graduate tager vi udgangspunkt i dit faglige niveau og dine kompetencer. Det vil være forskelligt, hvilken rækkefølge du og dine med-graduates har jeres ophold i de forskellige afdelinger.

Forløbet har fokus på læring gennem arbejde, og du vil hurtigt få mulighed for at få teori omsat til praksis. Vi har stor fokus på, at du får viden fra de afdelinger, du skal arbejde i, men du kan samtidig forvente at deltage i kurser, som vil understøtte din faglige udvikling.

Graduate programmet har også fokus på din personlige udvikling, og du vil i forløbet have tilknyttet en mentor, som vil kunne understøtte din personlige og faglige udvikling samt guide dig igennem din tid som ITS-graduate. Mentorforløbet skal bidrage til, at du følger dig tryg i den nye rolle og får en god begyndelse på din karriere, men ud over det, står dine nye kollegaer hos ITS altid klar til at hjælpe dig.

Vi har fokus på, at der bliver skabt et godt fællesskab mellem vores ITS-graduates. Derfor opstiller vi rammerne for, at I kan sparre med hinanden løbende gennem programmet. Vi lægger stor vægt på, at man som graduate ikke kun oplever at udvikle sig fagligt, men også bliver en del af et fællesskab, hvor den sociale dimension og den personlige udvikling også vægter tungt.

Profil:
 • Du er nyuddannet kandidat indenfor digitalisering og IT
 • Du brænder for at få omsat teori til praksis
 • Du er nysgerrig ift. at finde dit faglige ståsted
 • Du har stærke problemløsningsevner og analytiske færdigheder
 • Du har gode mundtlige og skriftlige kommunikative evner på dansk og engelsk
 • Du har gode har gode samarbejdsevner
 • Du er initiativrig og kreativ
Vi tilbyder:
 • En arbejdsplads med højt til loftet
 • Et velfungerende netværk med de øvrige graduates
 • Varig ansættelse efter endt graduate-program.
 • Ansættelse på et universitet, der uddanner flest kandidater inden for digitalisering og IT i Danmark, og daglig gang på et missionsdrevet universitet, der vil forbedre verden.
Ansøgningsfrist:
Den 29. juni 2022. Samtaler gennemføres primo juli 2022.

Organisation:
Organisatorisk vil du blive forankret iht. rotationsturnus i de tre afdelinger, du kommer igennem i graduate-forløbet.

Om ITS:
ITS består af i alt ca. 140 medarbejdere. Tonen er uformel og med et smil på læben. Vi har en hektisk hverdag, hvor vi, trods travlhed, skaber rum og plads til at arbejde sammen med kolleger og til at gøre en forskel individuelt.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1190000

Ansøgningsfrist

29/06/2022

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende