Ledige stillinger

Laborantpraktikant – Kemiteknologi

Ved Institut for Kemi og Bioteknologi, Sektion for Kemiteknologi, på Aalborg Universitet Esbjerg er to uddannelsesstillinger som laborantpraktikant ledig til besættelse i perioden 1.2.2023 – 31.1.2024. Ansættelsessted er Niels Bohrs Vej 8H, 6700 Esbjerg.

Stillingsbeskrivelse

Arbejdsområdet er hovedsageligt inden for organisk, uorganisk, analytisk kemi, og en mindre del indenfor biokemiske metoder. Det daglige arbejde vil omfatte analytisk assistance til studenterprojekter og i forskningsprojekter samt forberedelse og afvikling af øvelseskurser for de studerende. Man vil bl.a. få kendskab til analytisk kemiske metoder til bestemmelse af stofkoncentrationer i jord og vand inden for miljøområdet (eks. tungmetaller og andre forureninger) og relevante analyser indenfor energiområdet (eks. råolie, bioolie og biodiesel). Der anvendes analyseteknikker som f.eks. HPLC, GC-MS, ICP, AAS, FIA, EA og kalorimetri.

Kvalifikationskrav

Vi forventer, at du har:

  • Bestået den teoretiske del af laboratorieuddannelsen
  • Er selvstændig
  • Er ansvarlig
  • Har lyst til at indgå i et team med institutternes øvrige medarbejdere
  • Er interesseret i ovennævnte arbejdsområder.

Kendskab til engelsk i skrift og tale vil være et krav.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Dorte Spangsmark (tlf. 5116 3010) eller Linda Birkebæk Madsen (tlf. 4220 7943).

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-Fællesoverenskomsten, HK/STAT, organisationsaftale for laboratoriefunktionærer i statens tjeneste.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen. 
Upload også eksamensbevis fra bestået ungdomsuddannelse.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Arbejdssted:
Esbjerg

Stillingsnummer

2022-224-04650

Ansøgningsfrist

26/06/2022

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende