Ledige stillinger

Erfaren udviklingskonsulent med særligt fokus på strategisk kompetenceudvikling til Aalborg Universitet

Motiveres du af at skulle sætte dagsordenen for kompetence- og lederudviklingen i en stor og kompleks vidensorganisation som Aalborg Universitet? Kan du omsætte den nyeste viden på området til konkrete løsninger? Trives du med at arbejde tværfagligt, kreativt og i tæt samspil med ledere, forskere og undervisere? Så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Stillingsbeskrivelse

AAU ønsker med sin nye strategi Viden for Verden 2022-2026 at sætte rammerne for AAU som et missionsdrevet universitet. Det betyder, at vi som universitet er drevet af et meningsgivende formål, der rækker ud over vores egen organisation og bidrager til en bæredygtig udvikling af verden. Strategien sætter også rammerne for de kommende års ambitioner for udvikling af organisation og ledelse, som dækker over målrettede kompetence- og lederudviklingsindsatser, som du i tæt samspil med kolleger i HR-afdelingen og ledere i organisationen skal udvikle, understøtte og implementere. Det er således en stilling, der rummer store muligheder for at præge og udvikle universitetets interne kompetence- og lederudviklingstilbud.

Som udviklingskonsulent bliver du en del af teamet Trivsel & Udvikling, som er en del af universitetets HR-afdeling. Teamet har generelt et særligt fokus på at integrere fagområderne leder- og kompetenceudvikling, trivsel, arbejdsmiljø og sygefravær og varetager bl.a. udvikling, koordinering og formidling af AAU’s interne kompetenceudviklingsaktiviteter. 

Arbejdsopgaver:
 • Skabe sammenhæng mellem strategi og kompetence- og lederudvikling, herunder sikre involvering og ejerskab
 • Udvikle og tilrettelægge kompetence- og lederudviklingsinitiativer såsom arrangementer, kurser og udviklingsforløb på baggrund af organisationens behov
 • Projektledelse af kompetenceudviklingsaktiviteter såsom Lederdagen og fyraftensmøder fra idé til evaluering
 • Indhente tilbud og indgå aftaler med eksterne kursusudbydere og leverandører
 • Løbende kvalitetssikre AAU’s interne kompetenceudviklingstilbud, herunder give eksterne undervisere og konsulenter feedback
 • Selvstændigt og sammen med teamet tilrettelægge kommunikationen omkring nye aktiviteter i form af nyhedsbreve, direct mails, redaktionel omtale mv.
 • Udvikle og tilpasse understøttende koncepter, herunder bl.a. MUS, LUS, GRUS, on- og offboarding.
Kompetenceprofil:
Du er up-to-date med den nyeste viden indenfor området, som du naturligt og systematisk tænker ind i løsningen af dine opgaver. Du deler gerne din viden og samarbejder med kollegerne i dit team, resten af HR- afdelingen, samt med den øvrige organisation. Vi forventer desuden, at du er selvstændig og initiativrig og har øje for behovene i organisationen.

Den foretrukne ansøger har:
 • En relevant, videregående uddannelse og stor erfaring med at udvikle og drive kompetence- og lederudviklingsaktiviteter i en kompleks organisation
 • Erfaring med at se sammenhænge mellem strategi, organisation og kompetence- og lederudvikling
 • Evne til at balancere mellem en strategisk, operationel og praksisnær tilgang
 • Erfaring med indhentning af tilbud og indgåelse af aftaler med eksterne kursusudbydere og konsulenter
 • Stærke kommunikationskompetencer og evner til at skabe og dyrke gode relationer.
Vi tilbyder:
En spændende stilling i et stærkt fagligt miljø. Arbejdssproget er primært dansk, men Aalborg Universitet har mange medarbejdere, hvis arbejdssprog er engelsk, hvorfor du også skal kunne kommunikere på engelsk. Der er højt til loftet i HR-afdelingen, vi værner om den faglige kvalitet og arbejder effektivt, og husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde. 

Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

Kontakt og ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er søndag den 7. august 2022. Vi forventer at holde samtaler den 17. august 2022. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte specialkonsulent Tine Bjørka på 9940 9572 eller teamleder Line Renée Thellufsen på 9940 9451.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1191957

Ansøgningsfrist

07/08/2022

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende