Ledige stillinger

Aalborg University Business School søger en eller flere AC’ere til kvalitetssikringsarbejde, koordinering og ledelsesstøtte

Ved Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet, AAU Business School, er en eller flere fuldtidsstillinger som AC’er til kvalitetssikringsarbejde, koordinering og ledelsesstøtte ledig til besættelse fra 1. september 2022 eller snarest derefter. Kvalitetssikringsarbejdet har meget høj prioritet, så vi søger medarbejdere, som har erfaring med og brænder for at sikre, at arbejdet særligt på studieområdet lever op til de høje kvalitetskrav, vi bliver mødt med i de akkrediteringsprocesser AAUBS skal gennemføre og vedligeholde.

Stillingsbeskrivelse

Motiveres du af at arbejde tæt på ledelsen på en nyetableret Business School? Trives du med at skulle levere høj kvalitet, også selvom der er mange korte deadlines og et højt arbejdstempo? Er du stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk? Så kan vi tilbyde en bred vifte af opgaver, som skal bidrage til, at Aalborg University Business Schools personale- og studieledelse understøttes og klædes på til morgendagens opgaver og udfordringer. Du drifter, udvikler og koordinerer på tværs – i en travl og varieret hverdag. Du bliver en del af den administrative stabsfunktion, der består af forskellige fagteams, som understøtter personale- og studieledelsen og de øvrige forretningsområder.

OM STILLINGERNE
Arbejdsopgaverne er bl.a.:

 • Kvalitetssikring, kvalitetsudvikling og kvalitetsstyring.
 • Procesledelse, koordinering og gennemførelse af ledelsesmæssige driftsopgaver.
 • Udarbejde og kvalitetssikre oplæg, der lægger op til beslutninger på ledelsesniveau.
 • Bidrage til besvarelse og behandling af spørgsmål fra ledere og medarbejdere.
 • Ledelsesstøtte til administrative og studierelaterede opgaver.
 • Kalenderstyring, mødeledelse og referatskrivning.
 • Deltage i udførelse af konkrete projekter.

DINE FAGLIGE OG PERSONLIGE KOMPETENCER
Du er uddannet kandidat, gerne men ikke nødvendigvis med en erhvervsøkonomisk baggrund. Vi lægger vægt på erfaring med kvalitetssikringsarbejde eller tilsvarende kompetencer, som du kan have tilegnet dig i forskellige stillinger.   

Da tempoet er højt og opgaverne ofte skifter både ift. prioritet og indhold, er det vigtigt, at du er omstillingsparat, fleksibel og robust. Du har analytisk sans og en struktureret arbejdsstil, der sikrer at du altid har et godt overblik – også når du har mange komplekse opgaver i luften.

Du er proaktiv og initiativrig med et indre drive til at få opgaverne løst og udfordringer håndteret. Da der er mange tværgående opgaver, er det nødvendigt at du er omgængelig, god til at skabe relationer og samarbejde, samt formår at involvere interessenterne rettidigt.

Vi kigger især efter kandidater, der kan leve op til følgende:

 • Høj eksekveringskraft
 • Høj grad af selvstændighed og ansvarsfølelse
 • Stærk analytisk kapacitet, der kan anvendes i praksis
 • Gode samarbejdsevner og gode sociale kompetencer
 • Et stort overblik og evnen til at prioritere og omprioritere
 • Serviceminded
ANSØGNINGEN SKAL INDEHOLDE
 • Motiveret ansøgning.
 • Opdateret CV.
 • Dokumentation for uddannelse (Kandidatbevis m.v.).
 • Dokumentation for øvrige kvalifikationer med relevans for stillingen.
VIL DU VIDE MERE?
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til områdeleder Mette Bærentsen på mail mb@business.aau.dk eller telefonnummer 99408200.

Du kan også finde mere information på følgende hjemmeside: www.business.aau.dk.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i slutningen af august.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Arbejdsstedet er i Aalborg.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

2022-224-04731

Ansøgningsfrist

14/08/2022

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende