Ledige stillinger

Institut for Kultur og Læring ved Aalborg universitet søger studieadministrativ medarbejder

På Institut for Kultur og Læring på Aalborg Universitet orienterer vi os ’ud mod verden’ – med forskning og uddannelser inden for bl.a. kultur, samfund, læring, organisationer, sprog og digitalisering. Til instituttets afdeling i Aalborg søger vi en engageret medarbejder til vores uddannelsesteam. Stillingen er på fuld tid og tidsbegrænset til 2 år med besættelse pr. 1. september 2022.

Stillingsbeskrivelse

Stillingen er knyttet til vores uddannelsesteam, nærmere bestemt uddannelser inden for læringsområdet, som er hjemmehørende i studienævnet LIO.  Ud over understøttelse af en række specifikke uddannelser indebærer stillingen også medvirken til løsning af forskellige tværgående opgaver og ad-hoc opgaver i uddannelsesteamet.  

Uddannelsesområdets og instituttets samlede aktivitetsvifte er under vedvarende udvikling, og du skal være interesseret i og indstillet på at være med til at starte nye aktiviteter op, herunder bidrage til at udvikle og implementere egnede administrative procedurer for disse tiltag. Du skal samtidig være med på, at fordelingen af uddannelser og arbejdsopgaver forandrer sig over tid og kan betyde, at opgaver indimellem må skifte hænder.

KVALIFIKATIONSKRAV

Vi forventer:

  • at du har fx en kontorfaglig uddannelse eller anden dokumenteret uddannelse, som i kombination med relevant erfaring giver dig en kompetenceprofil, som matcher de beskrevne opgaver.
  • at du har bred erfaring med og flair for at arbejde med forskellige it-programmer, samt at du er indstillet på løbende at sætte dig ind i nye, jobrelevante it-værktøjer.
  • at du har solid erfaring med Office pakken. Ligeledes er det nødvendigt, at du har erfaring med og er fortrolig med at bruge Outlook eller et tilsvarende mail- og kalendersystem. Kendskab til (studie)administrative it-systemer, så som Moodle, STADS, Digital Eksamen, databaseprogrammer, kommunikations- og videndelingssystemer etc. vil også være en klar fordel.

Stillingen indebærer megen kontakt med både studerende, undervisere og andre kolleger, og det er derfor nødvendigt, at du har gode kommunikationsevner og er præcis i din mundtlige og skriftlige kommunikation.

På Aalborg Universitet er arbejdssproget dansk og desuden engelsk, og det er nødvendigt, at du ud over dansk også er fortrolig med engelsk i både skrift og tale.

Funktionen som studiesekretær forudsætter, at du kan arbejde selvstændigt og målrettet med dine opgaver – og samtidig god til at indgå i mangeartede samarbejder med såvel nære kolleger og studerende som med samarbejdspartnere andre steder på AAU.

OM ARBEJDSPLADSEN

Sekretærarbejdet på Institut for Kultur og Læring er teambaseret og forudsætter gode samarbejdsevner og samtidig evnen til at arbejde selvstændigt og målrettet. Du vil komme til at indgå i tæt samarbejde med kolleger i instituttet, såvel forskere/undervisere som administrative medarbejdere, og du vil også skulle samarbejde med forskellige administrative enheder uden for instituttet på AAU, herunder eksamenskontor, it-afdeling oa. Da instituttet har to afdelinger, som er tæt forbundne, vil du komme til at samarbejde med kolleger i både Aalborg og København. 

OM INSTITUT FOR KULTUR OG LÆRING

På Institut for Kultur og Læring har vi samlet ca. 300 medarbejdere fordelt på campusser i Aalborg og Københavns Sydhavn. Som medarbejder på instituttet vil du møde en arbejdsdag med udfordrende opgaver. Du får dygtige og engagerede kolleger samt et godt arbejdsmiljø med plads til sparring, inddragelse og kompetenceudvikling. Du kan læse meget mere om instituttets forskning, uddannelser etc. på www.kultur.aau.dk.   

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Samtaler forventes afholdt i uge 32.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Faglig områdeleder Kathrine Vognsen, kathrine@ikl.aau.dk
Faglig områdeleder Susanne Hald, sushald@ikl.aau.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1192418

Ansøgningsfrist

06/07/2022

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende