Ledige stillinger

Vicedirektør for HR, Aalborg Universitet

AAU søger en ny vicedirektør for HR, der kan lede det samlede HR-område og bidrage til at udvikle en servicekultur, der bedst muligt understøtter universitetets strategier og ambitionen om at være et missionsdrevet universitet.

Stillingsbeskrivelse

Vi leder efter en vicedirektør, der vil være med til at sikre, at AAU som organisation og arbejdsplads kan tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere og ledere både nationalt og internationalt.

Vores nye vicedirektør for HR skal være fagligt velfunderet og nytænkende inden for ledelses- og organisationsunderstøttelse, personalejura og i forhold til trivsel, arbejdsmiljø og samarbejdsstrukturerne på tværs af organisationen.

Der er stor efterspørgsel efter HR´s ydelser og stor afhængighed af, at processerne er optimerede og tilpassede organisationen i så høj grad som muligt. Som ny vicedirektør er det forventningen, at du er i tæt dialog med organisationen, kan tilpasse serviceniveauet og skabe forståelse for HR´s rådgivning og tilgang.

Vi kan tilbyde dig en hverdag med mange forskelligartede opgaver og samarbejde i et miljø med høj faglighed blandt engagerede og topmotiverede medarbejdere og kolleger. Du bliver overordnet chef for i alt 50 dygtige og engagerede medarbejdere i HR, og du får 3 områdeledere og en souschef i reference. Du refererer til universitetsdirektøren og får en aktiv rolle i chefgruppen under universitetsdirektøren.

Du bliver en del af en betydningsfuld institution, der bidrager til løsningen af de helt store samfundsudfordringer inden for f.eks. klima, bæredygtighed og sundhed.

AAU forventer at den nye vicedirektør har en relevant videregående uddannelse, er relationsskabende og har en god forretningsforståelse. Vi ser gerne, at du har erfaring med HR og forandringsledelse fra privat eller offentlig virksomhed - gerne inden for vidensproduktion - hvor værdiskabelsen i høj grad sker gennem medarbejdernes kompetencer.

Du kan læse mere om AAU og HR på universitetets hjemmeside: https://www.aau.dk.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 23. oktober 2022.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte universitetsdirektør Søren Lind Christiansen på telefon 6196 7444, eller konsulent Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740, der også kan kontaktes på vibeke@rosenbecks.dk, hvis du ønsker at se en uddybende stillingsprofil.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til Skatteministeriets overenskomst om Akademikere i staten, Protokollat om ansatte i stillinger klassificeret i lønramme 35-42. Stillingen er klassificeret i lønramme 37. Der er mulighed for forhandling af personligt tillæg. Stillingen kan evt. besættes på åremål.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1197293

Ansøgningsfrist

23/10/2022

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende