Ledige stillinger

Kommunikationsmedarbejder til Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

Vi søger en engageret og erfaren kommunikationsmedarbejder til bl.a. studenterrekruttering. Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling i perioden 1. maj 2023 til 31. maj 2024. Tiltrædelse er 1. maj 2023 eller snarest herefter. Stillingen er placeret i Aalborg.

Stillingsbeskrivelse

Som kommunikationsmedarbejder hos os vil du få stor indflydelse på og spille en vigtig rolle i arbejdet med studenterrekruttering og markedsføring af instituttets uddannelser.

Du får ansvar for en opgaveportefølje med bl.a. strategiske indsatser inden for rekruttering af studerende, herunder markedsføring af efter-videre uddannelser og udvikling af instituttets alumneindsats. Du vil indgå i et samarbejde med fakultetets øvrige institutter i udviklingen af et tværgående gymnasiesamarbejde. Du vil komme til at arbejde sammen med instituttets øvrige kommunikationsmedarbejdere, institutledelsen, AAUs centrale kommunikationsafdeling samt eksterne samarbejdspartnere.

Herudover vil der i en periode være yderligere opgaver inden for studenterrekruttering. Du bliver ansvarlig for at tilrettelægge rekrutteringsaktiviteter såsom events og kampagner. Desuden er det dig, der koordinerer et ambassadørkorps af ca. 20 ansatte studerende, som er en vigtig del af rekrutteringsarbejdet.

VI TILBYDER DIG:

 • En spændende og udviklende stilling, hvor du planlægger og eksekverer markedsføring af uddannelser inden for ingeniørvidenskab
 • Et selvstændigt job med ansvar, hvor du vil indgå som sparringspartner for vores studieleder og indgå i et samarbejde med instituttets andre kommunikationsmedarbejdere
 • En varieret hverdag, hvor du er med til at udvikle brandingen af instituttet og arbejder hands-on med eksempelvis hjemmesider, grafisk materiale, tekstforfatning og kampagnematerialer i samspil med både interne og eksterne leverandører
 • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor det til tider går stærkt, men hvor der også er højt til loftet

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du:
 • Har en kommunikationsuddannelse (fx cand.mag./cand.comm.) og erfaring med eksternt rettet kommunikation og markedsføring og gerne kendskab til rekruttering af studerende
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret og kan tage ansvar for egne opgaver
 • Er nytænkende, proaktiv og evner at skabe overblik over komplekse opgaver
 • Har gode samarbejdsevner, er positiv og formår at indgå i dialog og samarbejde med både studerende og forskere
 • Har erfaring med drift og optimering af hjemmesider
 • Har erfaring med InDesign og Photoshop til fremstilling af tryksager
 • Er flydende både i skrift og tale på dansk og engelsk
HVEM ER VI?
Institut for Elektroniske Systemer består af 200 medarbejdere og 620 studerende. Instituttet uddanner IT-ingeniører og er sammen med Aalborg Universitets øvrige ingeniøruddannelser udnævnt til ”Europas bedste” og ”4. bedste i verden” af Massachusetts Institute of Technology (MIT).
Du bliver en del af instituttets administration, der udover kommunikation også arbejder med HR, økonomi, studieadministration, ledelsesstøtte og administration af forskningsprojekter.

Hvis du har spørgsmål til stillingens indhold, kan du rette henvendelse til teamleder Charlotte Skindbjerg Pedersen, csp@es.aau.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning ih.t. overenskomst for akademikere i Staten med indplacering som AC-fuldmægtig. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. 

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1207416

Ansøgningsfrist

30/03/2023

Søg stillingen online
Stillinger efter kategori

Online ansøgning - gode råd

Online ansøgning - gode råd

Aalborg Universitet benytter et e-rekrutteringssystem til modtagelse af ansøgninger. I selve stillingsopslaget finder du nederst et link, som du skal benytte, når du ønsker at søge en stilling.

Inden du uploader en ansøgning, er det vigtigt, at du har al dokumentation klar i WORD- og/eller PDF- format, da du skal uploade alt på én gang. Du kan ikke forlade ansøgningen og vende tilbage efter et par timer uden at skulle starte forfra.

Systemet understøtter ikke ZIP-filer eller billedfiler. Filnavne må kun indeholde tal og bogstaver, og hvert enkelt dokument må maks. fylde 20 MB.

Hvis der opstår tekniske problemer, opfordrer vi til, at du prøver igen. Hvis de tekniske problemer mod forventning ikke kan løses, så kontakt venligst den medarbejder, som står nævnt som kontaktperson i stillingsopslaget.

Lær os at kende